Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Sikerült időben odaérnem a YG épületéhez. Maga az épület nagyon szép volt, aki belépett az épületbe nem tudta hová kapja a fejét. A falakon a YG előadóinak/bandáinak képei lógtak kivilágítva ezzel is azt sugalva, hogy maga a kiadó mennyire népszerű és milyen sok bevétel folyik be a céghez. Ha nem kérsz valakitől segítséget hamar eltévedhetsz, ahogyan nekem is majdnem sikerült egy párszor. Először azt se tudtam merre induljak el csak bámultam ki a fejemből mint aki még életében nem látott ilyen szépet, egészen addig amíg valaki ki  nem zökkentett a godolatmenetemből.

-Te lennél Jessica Jung? - kérdezte tőlem a hiperszuper cuki vagyok és ezért mindenki imád Jinwoo. Azt hittem itt helyben elfolyok, hogy lehet valaki ennyire édes és zabálnivaló?

-Igen én lennék az! Örülök a találkozásnak! - hajoltam meg előtte tisztelettudóan mire édesen elmosolyodott és kuncogott egyet! Valamit esetleg rosszul csináltam? De ilyenkor meg kell hajolni nem? Néztem rá értetlen fejjel mire rájött, hogy nem értem min mosolyog.

-Én nem várom el tőled, hogy itt hajolgass, ahogyan a többiek sem! Annyira azért nem vagyunk öregek! Viszont ez majd előnyödre lesz a vezetőség előtt. Szeretik ha valaki keményen dolgozik és szorgalmas. Engem ismersz? - kérdezett vissza félénken. Imádnivaló ez az ember én mondom.

-Igen Jinwoo ismerlek! A többieket is. Hallottam már rólatok! - nem akartam neki bevallani, hogy igazából még egy fél órája sincs, hogy lecsekkoltam kik is ők valójában!

-Ennek örülök!Viszont látom mennyire elvagy itt veszve! Én is a forgatásra készülök! Gyere velem! Ne késsünk el! Később pedig ha gondolod körbeveztelek az épületben, hogy a fontosabb helyeket merre találod! Egyébként hallottam, hogy te modell vagy Amerikában! Milyen ott élni koreaiként? És pontosan melyik városban is laksz? - magyarázott. Láttam rajta, hogy mennyire imádja ezt csinálni, láttam a szemében a csillogást! Én is ilyen szoktam lenni ha a munkámról beszélek. Ezt tiszteltem benne a legjobban és pont ez volt az oka annak ami miatt hamar megtaláltuk a közös hangot és jó barátok lettünk.

Lassan elindultunk az épület studió részére ahol a forgatás lesz az utat pedig végig beszélgettük. Vagyis inkább Jinwoo mindenféléről magyarázott én pedig figyelemmel hallgattam őt és bólogattam a cukiságaira.

-Jinwoo hyung! Ki ez a sexy csajszi akit összeszedtél? Song Minho a nevem cicuskám, és én volnék a WINNER rappere! A te személyedben kit tisztelhetek? - hozta a macsó oldalát Mino. Jobban végignézve rajta nagyon helyes és izmos a srác. Viszont nem tetszett ez a nyomulós oldala.

-Mino! Hagyd már szegény lányt, nem látod, hogy ígyis zavarban van? Én Seunghoon vagyok és te? - jött oda hozzánk a colos is, közelebbről nézve nagyon aranyos arca van és mellette igazi törpének éreztem magam!

-Jessica Jung vagyok! Én fogok szerepelni az új videóklippetekben! Most jöttem vissza Amerikából! - mutatkoztam be az időközben előkerült többi tagnak is!

-Én Seungyeon vagyok, a banda vezetője! Ha bármi gondod van vagy csak nem boldogulsz hirtelen itt szólj nyugodtan és segítek! Remélem jól kifogunk majd jönni, aranyos lánynak tűnsz! - mindvégig gondoltam, hogy leaderként biztos gondoskodó de nem gondoltam volna, hogy ennyire és pont emiatt tűnt olyan aranyosnak.

-Nam Taehyun! A banda makae-ja, arca és legcukibb tagja! Na meg persze a dívája! Ahogy elnézem mi jól kifogunk jönni! Tetszik a stílusod! - hozta a dívás formáját NamTae. Ahogy rámnézett hirtelen valamiért olyan zavarban éreztem magam. Volt valami ebben a fiúban ami vonzott, de akkor még nem értettem, hogy miért.

-Örülök a találkozásnak! Remélem majd jól kifogunk jönni és barátok leszünk! hallottam már rólatok de így élőben teljesen másképp néztek ki mint a képeken! Számomra a megtisztelés, hogy veletek dolgozhatok együtt! - hajoltam meg, még ha Jinwoo szerint felesleges is. Valami miatt nagyon megkedveltem őket és tiszteltem is! Olyan sok mindenen mentek keresztül egyedül és majd velem is.

A forgatás fergetegesen telt! Egyszerre voltunk szorgalmasak és vettük komolyan a munkát és viccelődtünk is egymással, ilyenkor mindig Seungyeon szidott le minket! Voltak olyan jelenetek is amiknél nagyon zavarban voltam, de lényegében nagyon jól éreztem magam velük! Most először tapasztaltam meg azt, hogy milyen amikor az embert olyan személyek veszik körül  akikben bízhat és számíthat rájuk! Ilyen volt számomra a WINNER! Igaz barátok!


Képtalálat a következőre: „jinwoo”

Címkék: fanfiction korea kpop winner

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu