Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Üdvözöllek!

Tímea vagyok és már gyermek korom ota értek a joslási formákhoz,álom fejtéshez,és a mágiákhoz.

Álom fejtés témában bármire válaszolok ha szeretnéd,kártya joslást viszont csak személyesen tudom neked elvégezni,mert a tévhitekkel ellentétben a távolsági joslások mint ahogy sokszor a televizioban látjuk,valojában nem müködik.

Neked meg kell érintened a kártyát hogy tiszta képet kapjunk a multadrol, és a jövödröl.

Jo tanácsként mondom ha ugy döntesz hogy joshoz mész ,mindig figyeld meg ,hogy igazat mond e a multadrol,mert ha igen a jövődben sem téved.

 

Címkék: fehér mágia joslás jövendő mondás álomfejtés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Oláh Tímea üzente 13 éve

Szia Balázs!
Természetesen szivesen látlak és mondom meg mivárható a jövödben.Annyit valoban tudnod kell hogy nincs mitől félned,szerintem nincs miért!mert a kártya megmondja a helyes utat .A továbbiakat szerintem majd személyesen:)
Annyit hozzá tennék,hogy mindenre van gyogyír.......

ui:kérlek az ismerösödtől kérd a számom,és megbeszélünk egy idő pontot.vagy ha nincs meg személyes levélben közlöm azt.
Legyen szép napod!
Üdv
Tímea

Válasz

Lajta Balázs üzente 13 éve

Szia Timi!
Egy kérdésem volna,szeretnék josoltatni veled egy ismerösöm ajánlott .Nem az hogy félek,mert az ismerösöm azt mondja minden bejött amit mondtál,és perzse tudom,hogy ha félek a jövőtöl akkor nincs is értelme josoltatnom,csak eléág rossz paszba van a párkapcsolatom,és kicsit tartok a dologtol.Vagy esetleg ebben is tudsz nekem segiteni?
Üdv Balázs

Válasz

Oláh Tímea üzente 13 éve

Kedves Torma Gáborné!

Ne haragudjon amiért ilyen későn válaszolok neked,de sok a tenni valóm van és sajnos,nem mindig tudok géphez ülni.Természetesen segítek megfejteni az álmodat.Az álom jelentése nyugodj meg egyáltalán nem rossz!
A sírás álomban,örömöt jelent úgy hogy a vég kifejlett mindenképpen jó.A halál pedig gyermekednek hosszú életet mutat.Viszont a zuhanás álomban nem jó,ez inkább egy betegségre utal,amin vagy te vagy ő esik át.Azt nem írtad meg,hogy amikor betört a feje láttál e vért, de ha igen akkor az is jó jel,vagyis a családban aki beteg volt meg gyógyul vagy maga a kislány az aki felépül egy betegségből.Nem kell izgúlnod,a rossz álmok nem mindig ténylegesen rossz dologra utalnak.Remélem tudtam segíteni neked,és ha van még kérdésed,fordulj hozzám bizalommal.
Üdvözlettel
Tímea

------- Eredeti üzenet -------
Feladó: torma gáborné
Időpont: 2011.03.13., 14:56
Tárgy: álomfejtés

kedves timea. segits nekem kérlek. győtőr egy visszatérő álom. mindig azt állmodom hogy a kislányom meghal, csak kűlőmbőző formában. hol vizbefullad ,hol betőrik a feje, hol meg lezuhan valahonnan.sokat sirok álmomban, mert látom ahogy meghal és nem tudok neki segiteni. kérlek ha tudsz válaszolj ,mert nagyon ideges vagyok az álom miadt. kőszőnőm torma gáborné

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu