Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

A meleg kenyér alá rakjunk rácsos alátétet!

Amikor már nem először csinál az ember kenyeret, kezd kialakulni egy törzs recept, ami alapján ha kis változtatgatással is de nem csinál lényegi eltérést...
Az, hogy nincs benne különféle nem természetes adalékanyag az rendben van, de ki gondolta volna még egy éve akár, hogy nem csak teljes búza és rozs hanem olyan összetevők is alkotják mint többek között a zab, kukorica, szőlőmag, napraforgó, mandula, mogyoró, tökmag, tojáshéj!.
Ja és az alátét...
A sima deszkán a frissen sütött meleg kenyér beizzadt, nedvesedett. Ezért egy ismerősöm csinált nekem egy natúr rácsos fa alátétet. Most már tökéletesen hűl ki a kenyerem.

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 235 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

M Imre üzente 2 éve

Köszönöm a számítástechnika klubos leírás megosztását! Ödv, Imre

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

http://szamitastechnika.network. hu/blog/szamitastechnika-klub- hirei/kepfeltoltes-a-network- weboldalon-az-adobe-flash- hasznalata-nelkul

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

Képfeltőltés 2021 január 01-től:

Gulyás Zoltán üzente 7 éve

Így van, de már törölte...Kösz!

Garáz József üzente 7 éve

Zoli ! A képeid között más is töltött föl képet . Biztos el tévesztette Van ilyen .

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu