Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Tánckommandó

fekete-fehér-igen-nem

2011. augusztus 24, 25, 26. (sze-csüt-pént) 17h és 19h

Találkozópont: Városháza tér

 

 

A táncórákon túl a Body Moving ismét ízelítőt ad a hazai táncélet sokszínűségéből és igyekszik a Tánckommandó keretében születő köztéri akciók révén a kortárstáncot egy szélesebb közönséghez eljuttatni.

 

A 2009-ben tizenhat alkotó és társulat közreműködésével megvalósuló akciósorozathoz képest 2011-ben megújult formában és koncepcióval jelentkezik a program.

 

Ezúttal a szervezők felkérésére három, a hazai kortárstánc élet meghatározó társulata - Bloom!, HODWORKS, Tünet Együttes - készít közös produkciót, tematikailag és helyrajzilag is egy vezérfonalra felfűzve. A rendhagyó „sétaszínházi” előadás dramaturgja Ardai Petra, a holland Space társulat alapító tagja és rendezője.

 

Az idei Tánckommandó a Városháza térről indul és kígyózik tova a város talán egyik legizgalmasabb negyedébe. fekete-fehér-igen-nem című produkció arra vállalkozik, hogy más szemmel láttassa a városnak ezt a szegletét. A séta során a valóság új kontúrokat kap: megelevenednek a szegletek, testet kap a tér. A meglepetésekben és izgalmas akciókban bővelkedő színházi séta egyszerre olvad bele a hétköznapi élet forgatagába és bolygatja meg a megszokott mindennapos rutint. Az alkotók, a táncosok, a járókelők, maguk az utcák és a közönség is, akarva akaratlanul  résztvevője lesz  egy helyben megvalósuló fantáziavilágnak. A fekete-fehér-igen-nem című előadás egy szürreális, humoros és egyben elgondolkodtató élményre invitálja az érdeklődőket. Vegyen részt Ön is a játékban!  Újraélesített receptoraival pásztázza végig az ismerősnek vélt terepet és lépjen be a mesébe. 

 

A programon való részvétel ingyenes.

A Tánckommandón való részvételi szándékát dátum és indulási idő megjelölésével e-mailben jelezheti a tanckommando@gmail.com címre.

További információ: http://bodymoving.freeblog.hu

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu