Ilike!
a színes tojásokat is cukorral keményítem,különösen a sötét színűeken látszik. Száradás után kitöröm a tojást belőle,de azt is csak akkor ha már nagyon jó száraz akkor pillanat alatt leválik a héja ekkor sajnos nagyon tojásporos lesz, száraz kefével,majd vizes kefével áttörlöm,a csap alá tartom átöblítem és egy pillanatra visszamártom a cukor oldatba és újra szárítom.
Kicsit babrásnak tűnik, de mindez a művelet csak pár pillanat.így visszanyeri eredeti színét. Ennyi a titka remélem tudtam segíteni üdv:Kati
Valóban nagyon szépek és formásak a kosárkáid, büszke is lehetsz rájuk. A tojások is
valami gyönyörűségesek, csak gratulálni tudok hozzá. A keményítés is szépen sikerült. Látom neked a cukor nem ütött ki ki rajt, pedig szép színesek a tojások, vagy nem cukorral keményítetted? Sajnos a cukoroldat nekem a színeseknél nem vállt be, nekem azzal nem igazán sikerül.
Maga az egész kép is nagyon tetszik, igazi húsvéti hangulata van.
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!