Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

8 hónapja | Bischof Zsuzsa | 0 hozzászólás

Üdvözlet, minden kedves Barátunknak és ismerösünknek !

Már régen nem írtam az oldalra. Gyürjük a mindennapokat egymás után, itt is. Azt vesszük csak észre, hogy a hétfö után péntek következik . :-))

Több szokatlan természeti jelenséggel, illetve extrémnek mondható idöjárási viszonnyal találkozunk. Pl.: láttunk már hóesésben szivárványt is. A napokban többször láttuk az északi fényt. Csodálatos látvány ! Sajnos nem annyira erösen jelent meg, mint a feltöltött képeken, de gyengébb "kivitelben" is lenyügözö, amint változik, hullámzik a fény játék. Többször van néhány órán belüli erös höméréklet ingadozás. Pl: reggel 8 órakor - 36 fok, délután 14 órakor pedig "csak" - 5 fok, vagy máskor reggel - 26 fok, délután pedig + 6 fok. Amint kisüt a nap, rögtön rohamosan melegszik a levegö, és amikor lemegy elég hamar vissza is hül, de inkább az éjszakák a hidegek. A mult héten volt már + 11 fok is, egy rövid ideig napközben. Ma egyébként szakad a hó, holnapra kb. 20 cm biztosan leesik. De én optimista vagyok, ma kitettem a házban a húsvét váró dekorációimat. Az ajtóban egy kicsit tétováztam, amikor a szakadó hóra néztem, de kint van a koszorú az ajtón is. :-)) Már lényegesen hosszabbak a nappalok is, a nap kel kb.: 6 óra 30 perckor és lenyugszik kb.: 17 óra 30 perckor.

Szép tavaszt mindenkinek ! Üdv.: Zsuzsa

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu