Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

"Van kiút a kamat-mechanizmussal működtetett pénzuralmi világrendből, megőrizhetjük utódainknak őseink földjét. De ehhez ismerni kell a pénzrendszer, a gazdaság, a társadalom és a kultúra összefüggéseit."

Dr. Drábik János, közíró, a Szabad Európa Rádió nyugdíjas vezető programszerkesztője   magyar gazdaság, tévhitek az aranyról, magyar pénzügyi kultúra, mennyi az arany ára, megbízható megtakarítás, értékálló, értékállóság

 

 

1. tévhit: csak sok pénzzel lehet aranyat venni; csak sok pénzzel érdemes aranyat venni              

 

2. tévhit: minél olcsóbb az arany 1 grammnyi ára, annál jobban járok az adott arannyal...


1. Nézzük az első tévhitet!

"...csak sok pénzzel lehet aranyat venni; csak sok pénzzel érdemes aranyat venni..."

A tévhit első része: csak sok pénzzel lehet befektetési aranyat venni.

Gyakorlatilag, ha valaki félre akar (nem tud, mert tudni mindenki tud, csak nem akar) tenni 2700 (leírom betűkkel is: kétezer-hétszáz) forintot (HUF) havonta, akkor neki már lehetősége van inflálódó pénzét befektetési aranyra váltani cégünknél. (Klikk ide!)

Cégünk elkötelezte magát az átlagember mellett. Már csak az átlag magyarországi embernek kell fejben eldöntenie, hogy milyen jövőt szán ennek az országnak, ennek a hazának, ennek a társadalomnak, ennek a nemzetnek. Azaz milyen jövőt szán önmagának, a családjának, a gyerekeinek?

 

A tévhit második része: csak sok pénzzel érdemes befektetési aranyat venni.

Gondoljon bele mit ért 10-20 évvel ezelőtt 1000 forint?! És mit ér ma???? Nem sok mindent. A pénz elértéktelenedik. Most, cégünk által lehetősége van apránként, kis mennyiségekben kihasználni azt, amit a gazdagok már évszázadok, évezredek óta kihasználnak: az arany értékállóságát.

Amit 10-20 évvel ezelőtt 1 g aranyért meg tudott venni, azt most is, azaz 2011-ben is meg tudja venni szintén 1 g aranyért. 10-20 évvel ezelőtt nem sokra tartott 1 gramm aranyat, de most már forintban kifejezve sokat ér. Gondoljon bele, hogy el fog telni 10-20 év! Ha most gondolkodik és tesz érte, akkor Önnek lesz 10-20 év előnye a többiekkel szemben...

Tehát a kis mennyiséggel is segíthet önmaga, családja, gyermekei anyagi helyzetének javulásán. Minden fejben dől el. Ha valaki meg tud élni havi 80 ezerből, akkor meg tud élni havi 72 ezerből is. De azáltal, hogy havonta, amint megjön a fizetés, egyből félretesz 8 ezer forintot, biztosítja a későbbi boldogabb, nyugodtabb életet saját maga és családja számára. A bevétel minimum 10%-át nem akkor kell félretenni, amikor már minden pénzt elköltött a család, hanem akkor, amikor az megérkezik. Ez az évezredes titok. Először fizesse ki saját magát, és csak utána a többit!!!

Ha nem csak gondolkozik, hanem tenni is szeretne a saját és családja sorsa, anyagi biztonsága, gyarapodása miatt, akkor lépjen velünk kapcsolatba! (Klikk ide!)

 

2. Nézzük a második tévhitet

Ügyfeleink első kérdése mindig ez: "mennyibe kerül önöknél az arany?"

Most elárulom (de amint látni fogják, nem ez a legfontosabb tényező) 32 €/g-tól vásárolhat közvetítésünkkel aranyat.

Óriási birtoklási vággyal rendelkezünk, ami nem csoda, hisz rövid idő alatt szeretnénk behozni a nyugati társadalmak kétszer, háromszor annyi idő alatt kialakult fogyasztási szokásait. A média minden szegletéből árad agyunk felé a manipulatív hatás, amely fogyasztásra ösztönöz.

Eddig (legalábbis) minden nálunk érdeklődő személy minél nagyobb mennyiségű aranyat szeretett volna vásárolni.

Pedig NEM a mennyiség, hanem az ÉRTÉK a fontos.

Elmagyarázom. Nézzünk egy egyszerű példát!

Vegyünk két személyt példaként: Béla és Lujza.

Bélának is és Lujzának is van 10-10 millió szép ropogós magyar forintja.

Béla a 10 millió forintból (ez csak egy példa) vásárol 1 darab 1000 grammnyi, azaz 1 kg-os aranyrudat.

Lujza megértette cégünk filozófiáját, így ő nem egy darab rudat, hanem 800 darab 1 grammos rudat vásárol. Ő nem tud 1000 grammnyit vásárolni aranyból, mert az egy grammos rúdnak az egy grammnyi ára magasabb, mint az 1000 grammos rúdnak az egy grammnyi ára.

(Hasonlóan egy 50 négyzetméteres lakásnak is magasabb a négyzetméterára, mint pl egy hasonló, de 150 négyzetméteres lakásnak)

 

Bélának van 1000 grammnyi aranya, Lujza pedig 800 grammnyi arannyal rendelkezik.

Mivel Béla és Lujza ismerik egymást, így közös barátaik is vannak.

Egy közös vacsora alkalmából Lujza, aki amúgy szőkére szokta festetni a haját, eldicsekszi a barátoknak, hogy 10 millió szép ropogós magyar forintját beváltotta 800 grammnyi aranyra. Béla, akiről a barátok tudják, hogy régóta, rendszeresen vásárol aranyat, szintén elmondja: "képzeljétek, 10 millió forintért vettem 1000 grammnyi aranyat."

Felmerül a kérdés:

A barátok kit néznek hülyének? Bélát vagy Lujzát?

 Jómagam mérnök-közgazdászként immár 9 éve foglalkozom pénzügyekkel. A statisztikákat nem csak olvasom, látom, értelmezem, hanem naponta megélem. Ezek a statisztikák a magyar pénzügyi kultúra, bár javuló, de még mindig nagyon alacsony szintjét mutatják. Ebből pontosan tudom, a barátok Lujzát nézik hülyének.

Pedig ezúttal Lujza, szőkesége ellenére, nem hozott rossz döntést.

Nézzük miért:

Tegyük fel, hogy az arany ára emelkedik 10 %-ot!

Mennyivel emelkedett a Bélánál lévő arany, és mennyivel a Lujzánál lévő arany értéke?

Igen, 10 %-kal. Tehát, mekkora érték van Bélánál?

11 millió.

És mekkora érték van Lujzánál????

Hmmmm....

Na, mennyi???

SZINTÉN 11 millió!!!

Ezért írtam az elején, hogy nem a mennyiség, hanem az érték számít.

Nem a nálam lévő arany mennyisége számít, hanem annak az értéke.

Azt ugye már érti, kedves olvasó, hogy a kisebb mennyiségnek hogyan lehet ugyanakkora az értéke, mint a nagyobb mennyiségnek?

Ha még mindig nem érti, akkor segítek: pl 1 db egy grammos rúdnak az előállítási ideje ugyanannyi, mint 1 db 1000 grammos rúdnak az előállítása. Ettől függetlenül az egy grammos rúd nem kerül ezerszer többe, mint az 1000 grammos rúd, de mégis valamennyivel drágább.

Ha ennyi elég volt Önnek, akkor várjuk jelentkezését. Kontakt (klikk ide!)

Ha még mindig nem győztem meg, akkor kérem, olvasson tovább!

Eltelik 2, 3 esetleg 4 év. Bélának szüksége van 3 millió forintra, mert le akarja cserélni az autóját. Az arany ára közben emelkedett 60%-ot (példa kedvéért).

Kérdésem: Béla kinek fogja eladni az aranyát 16 millió forintért???   

Válaszok: - cégnek, akitől vette (ha még megvan...)

               - annak az egy, azaz 1 személynek, akinek van 16 millió forintja...

               - feldarabolja, bevizsgáltatja a darabokat jó pénzért, és megpróbálja úgy eladni

Lujza is lecseréli az autót. Neki is 3 millió forintra van szüksége. Az ő aranyának az értéke SZINTÉN 16 millió forint. 16 millió/800 db= 20.000 ft (még mindig csak példa)

3.000.000/20.000=150, azaz 150 db egy grammos aranyat kell eladnia Lujzának, hogy meglegyen a 3 millió forintja.

Kérdésem: Kinek adja el Lujza a 150 db aranyrudat???

Válaszok: - a KB (Kapital Business) cégnek, amely már most 4 db aranybányával, 2 db saját finomítóval rendelkezik. A világon a legnagyobb kiskiszerelésű befektetési aranyat értékesítő cége. Arany finomítását tekintve pedig benne van a világon az első három legnagyobb cégben. A cégcsoport egyetlen egy cégének sincs semmilyen hitele!!! Csak a megtermelt értékkel gazdálkodnak, így nincsenek kitéve a spekuláns pénzügyi körök befolyásainak. Magyarán, nagy valószínűséggel később is meglesz ez a cég, így Lujza nekik is visszaadhatja 3 millió forintért a 150 db aranyrudat.

              - annak a 150 (100, 50, 10, 5 stb.) személynek, akinek van 20.000 forintja (jelenleg a cég 160.000 ügyféllel rendelkezik világszerte, és 5 millió db egy grammos, továbbá 3 millió 0,5 grammos rudat értékesített 2009 óta világszerte, így itt már most bőven talál vevőt az úgynevezett másodlagos piacon)

              - nem kell darabolnia, mert minden egyes aranyrúdja rendelkezik egy-egy tanúsítvánnyal (lásd itt!)

 

Ha Béla el is tudja adni valahogy a 16 millió forint értékű rúdját, ekkor már nem élvezheti tovább az arany értékének emelkedéséből származó előnyöket. Mivel csak az akkori áron, azaz drágábban tudja visszaváltani a megmaradt 13 millió forintját aranyra. Míg Lujza a megmaradt 13 millió forint értékű aranyának a 3 millió forint értékű részét is tovább "fialtatja". Ez lenne az úgynevezett "kamatos kamat" (szigorúan idézőjelben).

 

Tovább is van, mondjam még?

Ha már unja, akkor tényleg vegye fel velünk a kapcsolatot. (Klikk ide!)

Ha még mindig nem győztem meg, akkor olvasson tovább.

Ön szerint mire van nagyobb kereslet, a 16 millió forintos vagy a 20.000 forintos aranyrúdra?

Melyikre van több vevő, a 16 millió forintos vagy a 20.000 forintos aranyrúdra?

Melyiknek van nagyobb piaca a 16 millió forintos aranyrúdnak vagy a 20.000 forintos aranyrúdnak?

 

Igen, jól gondolja. A 20.000 forintos aranyrúdnak van nagyobb piaca, arra van nagyobb kereslet, mivel azt többen meg tudják venni, mint a 16 millió forintos aranyrudat.

Ha valaminek nagyobb a piaca, akkor annak hogyan változik az ára?

Igen, ezt is jól gondolja. Ha valaminek nagyobb a kereslete, akkor annak emelkedik az ára.

Így előfordulhat, hogy Lujza aranyának az értéke nem 60, hanem pl 62-63-65 vagy akár 70%-kal emelkedett...

Ezáltal lehetséges kevesebb mennyiségű, de ugyanakkora értékű arannyal többet keresni. Mert az arany érték, értékálló, pénzünkhöz képest pedig értéknövekvő termék.

Ne csak azért vegyen aranyat, hogy azt mutogassa, hanem családjának értéket teremtsen, értéket növeljen. Készüljön fel a hamarosan bekövetkező valódi pénzügyi krízisre!!! Ha bővebben szeretne erről tájékozódni, akkor olvassa el cikkeinket, nézze meg videóinkat vagy jelentkezzen nálunk! (klikk a kiemelt szövegre!)

 

Ha nem csak gondolkozik, hanem tenni is szeretne a saját és családja sorsa, anyagi biztonsága, gyarapodása miatt, akkor lépjen velünk kapcsolatba! (Klikk ide!)

 

Írta:  Bény Tibor

Címkék: arany befektetési arany győr

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu