Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Nem szereti a kötöttséget, nem tud megmaradni hosszú ideig egy dolog (egy partner) mellett. A változatosság élteti. Mivel a Merkúr hatása erősen érvényesül, természetes, hogy egész lényére a hajlékonyság és a sokoldalú érdeklődés jellemző. A szelleme mindig aktív, következésképpen nyughatatlan természetű. A felszínen barátságos, bizalomgerjesztő, de azért nagyon tudja éles nyelvét másokon köszörülni. Hajlik rá, hogy gúnyolódjon. Sok esetben ez a kicsit fölényes modor érzékeny belsőt takar, és voltaképpen saját bizonytalanságát szeretné palástolni fölényeskedésével. Gyakorlatilag minden érdekli, mindenből tanul valamit, mindenben talál egy kis információ-darabkát, amit azonnal tovább is akar adni. Ebből következik, hogy hamar megkapja a bélyeget: pletykás. Pedig nem akar mást, csak megosztani mindenkivel mindazt, amit már tud. Élete során állandóan változatosságra törekszik. Élvezi, ha próbára teheti szellemét, és azt akarja, hogy mások is élénknek, szellemesnek, intelligensnek tartsák. Hibája, hogy minden csak addig érdekli, amíg az újdonság erejével hat, így aztán mindig valami újabb ötlet vagy feladat elviszi a régitől, még mielőtt annak a végére jutna. Jó kommunikációs, előadói, tanári és írói adottságokkal rendelkezik. Elsőrangú kereskedő, mindig megérzi az üzlet lehetőségét.A szerelemben a szexualitást nem tartja olyan fontosnak, mint azt, hogy szellemileg egy húron pendüljön partnerével. Párkapcsolatában is igyekszik megtartani a függetlenségét. Szeret flörtölni, emiatt a partnerét állandó féltékenység kínozza.Diszharmonikus aspektusok esetén szétszórtság, felületesség, következetlenség, megbízhatatlanság jelentkezik. A fantáziája túl élénk, ezért hajlamos füllenteni. A rengeteg információ gyors befogadása azzal a veszéllyel jár, hogy sok dologról tud keveset, semmiben nem mélyed el. Negatív bolygókapcsolatok esetén a kapcsolataiban is hajlamosabb a csapodárságra és szakításra.

A Napjegy adja az alaptulajdonságainkat, valójában ez az égi ujjlenyomatunk. A Nap helyzete tárja fel a külvilág felé mutatott arcunkat. Ez az égitest irányítja tudatos megnyilvánulásainkat. Akinek a Napjegye és az ascendense nem azonos, annál a két jegy tulajdonságai keverednek. A Nap az akarattal, az életerővel, a lendülettel, az ambícióval és lényünk kívülről vezérelt, materiális világban megnyilvánuló részével van kapcsolatban. A Nap jelképezi a férfiasságot, a jang-energiát, az egót, vagyis a tudat „ébren lévő” oldalát uralja. Legfontosabb Nap-jellemvonások: a függetlenség, kreativitás, magabiztosság, lobbanékonyság, bátorság, optimizmus, nagylelkűség.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

tóth zsuzsa üzente 14 éve

Jó is,rossz is,mint általában a horoszkópok::-D

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu