Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az Ön hétfői horoszkópja


Ji csing, az ősi kínai jóslás. Kíváncsi jövőjére? Kattintson ide:
www.astronet.hu/astronet/jicsing/

2009.06.15 hétfő

KOS 03.21. - 04.20.
Lelkesedése töretlen. Javíthat életén, harmonikusabbá teheti kapcsolatát. Sőt, páratlan szerelmi élményben részesülhet.

BIKA 04.21. - 05.20.
Szerelmi kapcsolatában igyekezzen helyzeti előnyét megőrizni, különösen lelkiek terén. Tudniillik partnere nemcsak szenvedélyes, de féltékeny is.

IKREK 05.21. - 06.21.
Többen vágyakoznak az Ön kegyeiért. Válasszon olyan partnert, akiben teljesen megbízik, s aki megfelel az elvárásainak.

RÁK 06.22. - 07.22.
Mosolygós napra számíthat. A partnerkapcsolatait ápolja ma, de ez lehet szerelmi éppúgy, mint üzleti kapcsolat. Adhat és kaphat támogatást.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Ne aggódjon, ha egy konkrét ügyben még nem tud dönteni. Tájékozódjon, szerezzen több ismeretet a szakirodalmakból. Ha ezt teszi, megkapja a választ.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Sokat fejlődik szellemileg és intellektuálisan, mert képes komoly önvizsgálatra. Ne törje a fejét valami olyan megoldáson, amellyel imponálhat annak, akit szeret.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Úgy tűnik, belebonyolódott valamilyen színfalak mögötti ügyletbe, s ez nem az Ön stílusa. A nyílt kommunikáció nagyon fontos.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Barátjával együtt kisebb üzletet bonyolítanak le, tisztes anyagi haszonnal. Most láthatja, hogy gyakorlati kérdésekben sem elveszett ember.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Meg kell birkózni a következő napokkal, hetekkel, mert Ön előbb kerül nyilvánosság elé, mint gondolná. Szakítson időt, hogy elemezze, hol tart most és milyen változtatásokat akar a jövőben.

BAK 12.22. - 01.20.
A földjegyű Szaturnusz biztosítja szellemi és fizikai energiáját. Pénzügyi befektetéseivel legyen óvatos. Újabb kapcsolatából könnyen szerelem szövődhet.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Gyógyító kövei az akvamarin és a türkiz, használja ezeket mindennap. Döntéseinél ne hagyja sürgetni magát. Vegye könnyedén a problémákat.

HALAK 02.20. - 03.20.
A Hold a Halakban jár, s hatására hangulata vidám és optimista. Azt keresi, hogy miben, hol javíthat életkörülményein. Erkölcsi babérokat is arat.


Címkék: kos

Kapcsolódó cikkek:

  Kardinális

  Hoskop gyüjtemeny

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu