Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ahogy öregszem, egyre több a kétej bennem! 
Valamit mindég el szúrtam ezért élek most egyedül! ??
Mindég próbáltam őszinte lenni, talán nagyon is! sajnos azt gondolom hogy ha én minden örömöm bánatom megosztom a "társammal akkor ő is ilyen velem! Hááát tévedtem! 
Rá kell döbbennem hogy mindenki csak a saját hasznát nézi!
Soha nem értettem azokat a lányokat asszonyokat akikről köztudott hogy sűrűn cserélik kapcsolataikat! 13évig éltem a két gyermekem apjával párkapcsolatban, Ez tönkrement! 
Utána kb13évig egyedül neveltem két gyermekem! 
Ők felnőttek!
Úgy gondoltam ha lessz valaki aki elfogad akkor öreg koromra nem leszek egyedül!
Egy 30évvel ezelőtti srác, akiről tudtam jót,és rosszat, elkezdtünk csetelni, hamarosan találkozunk! Nálam maradt! Neki nem volt hová menni ,én nem voltam egyedül!Elmentünk a falumtól 250kmre dolgozni!Teletek múltak a hónapok,és rá kellet döbbenjek hogy neki nem is annyira én kellek, hanem a házam!!!!! A  családomat soha nem fogadta el! 
Április közepe tájától kemény ultimátumot adott!Vagy a nevére íratom a fél házam , vagy vége a kapcsolatunknak!! Többször montam neki hogy ez nem így működik! 
A semmiért nem lesz az övé fél ház!! Sokat veszekedtünk az utóbbi két hónapban! Otthagytam! A közös albérletünket! Szép lehetett volna minden ha nem követelőzik,és nem iszik!! Egyre többet ivott,és agrasszív volt! egy alkalommal az egyik iserősénél aludtam mert féltem! Akkor döntöttem hogy lépni fogok a saját érdekemben! Most egyedül élek de inkább egyedül mint rossz kapcsolatabn!!! Tudom hogy ebben a korban sok embernek van sok rossz tapasztalata a "társárol"!! De kérdem én a normális NYUGODT életben lehet még remélni?? Lesz majd valaki akivel nyugodtan békében tudounk élni?? Én várom!!

Címkék: magány!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu