Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Aranyecset Művészeti Egyesület AME Budapest.

Jelenkezni lehet az aranyecset.hu@gmail.com emailcímen bővebb tájékoztatásért. Nem csak festőknek, egyéb alkotókat is várunk kiállításra.

Heti 2 órás saját adásidőnk van rádióban, havonta személyes találkozás Baráti Találkozókon, alkotótábor, időszakos kiállítás és állandó kiállítás lehetősége mellett számlaképességet, szakköri foglakozásokat biztosít az AME. Három antológiát adtunk ki, Aranyceruza címmel.
Aranyecset Tanfolyam:

Ami csak nálam lehetséges:
A saját bronzírozott dombortechnikámat megtanítom haladó vagy profi alkotóknak.Ennek időpontját egyéni  igény szerint megbeszéljük.

Károlyfi Zsófia

 


Egyesületünk fő célja egy művésztelep létrehozása, mely különböző foglalkozású embereknek nyújt lehetőséget arra, hogy szabadidejükben művészettel foglalkozhassanak.
A másik cél, hogy kiváló tehetségű alkotók csoportja állandó kiállítást nyisson  Budapesten ARTAME  Művészeti Csodák Kiállítása címmel.Mivel nagyon hosszadalmas az egyesületi bejegyeztetés, lehetőséget adunk az ország területén bármilyen alkotó csoportosulásnak arra, hogy hivatalossá tehesse létezését.Nem alkotással foglalkozók is csatlakozhatnak oly módon, ha az egyesület célját pártolják vele.Egyesületünkön belül alakíthat egy külön csoportot, és tőlünk teljesen függetlenül intézheti helyi dolgait. Egy évben egyszer kell a költségvetést közös könyvelőnknek leadni.Tehát számlaképesség és egyéb társasági előnyök, azonnal. :)Aranyecset Művészeti Egyesület

Címkék: antológia egyesület kiállítások rádióműsor szakkör

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve


Kár ,hogy vidéki vagyok.

További sikeres munkát kivánokZsófia !

Válasz

Balog Hanna üzente 11 éve

Szívesen megtanulnám ,csak a hely messze van ((.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu