Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Megannyi arc, megannyi tekintet, megannyi benyomás között éli mindennapjait a testet öltött lélek, mely útja során figyel, felismeréseket gyűjt, és tapasztal. Ez a sokféle információ, lenyomat szinte észrevétlenül szövődik bele a lélek matériájába, a testbe. A test és lélek összhatása - a kisugárzás.

A mai sikerre összpontosító társadalomban sokan azt hiszik, a karrier teszi vonzóvá az embert. Az igazság azonban az, hogy bármit is csinál valaki, szükséges, hogy higgyen önmagában.

Önbizalom vagy önhittség?
Kell, hogy erőt sugározzon a nő, de arra vigyázni kell, hogy az egészséges önbizalmat sokszor csak egy hajszál választja el az önhittségtől. Az pedig kiül a legszebb arcra is, és az ilyesminél egy férfi számára nincs kiábrándítóbb.
Aki szerepet játszik, vagy a plasztikai sebészek, kozmetikusok segítségével álcázza igazi énjét, hiába követ el mindent, az a bizonyos szikra, amivel másokat tűzbe lehet hozni, mindig hiányozni fog az egyéniségéből. A köznapi ember ebből legfeljebb annyit érzékel, hogy a tökéletesség valahol mégiscsak hiányos. Aki látja az aurát (vagy modern eszközökkel le tudja fényképezni) és képes elemezni, az már a színéből meg tudja állapítani, hogy az illető valóban harmóniában van-e önmagával, vagy a lélek csak idegenként húzza meg magát a testben.

Különösen a nők hiszik, hogy kizárólag fiatal, szép, jó alakú nőnek van szexepilje. A férfiak ezt már számtalanszor megcáfolták, a szexepilnek ugyanis nincs köze a korhoz: egy ötvenes nő éppolyan szexis tud lenni, mint a húszesztendős. A férfiak többsége viszont azt állítja, hogy a női vonzerő megfogalmazhatatlan. Majdhogynem teljesen független az adottságoktól, a kortól, és úgy vélik, hogy egy nő ne is legyen tökéletes, hiszen éppen az eltérések lehetnek benne különlegesek. Egy szép és arányos alakot, arcot az ember természetesen megnéz, de a nőt az teszi igazán izgalmassá, ha az egyébként kellemes összhatásból valami kilóg.

Dr. Alfred J. Bierach német lélekbúvár szerint: ,,Minden ember egyéniség, akinek mások számára vonzó tulajdonságai, képességei vannak. A művészet csupán az benne, hogy van, aki e sajátos adottságokat fölcsillantja, nyilvánvalóvá teszi. A hitelesség és a valós dolgok mindenkire pozitív hatással vannak."

A lélek tükre
A kisugárzás, aminek a személyes varázs tulajdonítható, nem más, mint lelki sajátosság. Tágabb értelemben az ember páratlanságát, megismételhetetlenségét jelenti, hiszen nincs két egyforma egyéniség. A kisugárzásból táplálkozik az úgynevezett karizma is, de nagy hiba lenne összekeverni az irigylésre méltó tulajdonságot a kivételes adottsággal. Karizmával nagyon kevés ember illethető, akiben megvan, az vonzza, magával ragadja a többieket, megjelenésével tiszteletet ébreszt anélkül, hogy bármit mondana vagy tenne. A természetes vonzerő nem nevezhető különleges képességnek. Kisugárzással ugyanis a születés pillanatától kezdve minden ember rendelkezik, csak nagyon kevesen vannak ennek tudatában.

A kisugárzás az önbizalmon alapul, minél jobban táplálja valaki, annál jobban fejlődik benne, és szépséggé alakul. Ráadásul a hiányosságok elfogadásával rengeteg energia megtakarítható és a megmaradó energiából erény kovácsolható - a külső és belső harmónia megteremtésének is esély adható.
A szellemi és a lelki kiegyensúlyozottság kettőse mit sem ér, ha hiányzik mellőle a harmadik: a testi elégedettség. Nem válhat sugárzó személyiséggé az, aki úgy tekint a fizikumára, mint a megváltoztathatatlan végzetre. Ha adottságát, tökéletlenségét örökké ostorozza és állandóan rossz hangulatban, morcos tekintettel azon morfondírozik, hogy milyen szép is lenne az élet a felfedezett hibák nélkül. Legyen önmaga, élje meg az érzéseit és tartsa tiszteletben a hibáit, beleértve a testi tökéletlenséget is. Hiszen éppen egy-egy hiányosság teszi utánozhatatlanná, egyedivé, s csak akkor válik igazán hibává, ha azt csinálnak belőle. A kisugárzásnak semmi köze sincs a tökéletes alakhoz. Ez legjobban a manökenekkel szemléltethető, a bemutatott ruha sikere csak tíz százalékban múlik a hölgy személyén, kisugárzásán, amivel a ruhának stílust kölcsönöz.
 

Címkék: rejtély-misztika

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu