Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Van egy elméletem, mely szerint az élet értelme a fejlõdés. Mivel fejlõdni, pozitívan változni többnyire erõs élmények hatására lehet, ezért mindig azokat a helyzeteket kell keresni, amitõl félünk, amit nem merünk.

A kihívásokat kell keresni, hogy legyőzzük önmagunkat, mert ez a legnehezebb. A jó, kellemes élmények csak ellágyítják, lustává teszik az embert... Most, hogy leírom ezeket, annyira nevetségesnek érzem magam. Hagyjuk. Mit akarok egyáltalán? Azt, hogy megcáfolj, vagy azt, hogy valaki azt mondja, ez nem is hülyeség? Inkább azt, hogy valaki megértsen! Próbálok őszintén mindig azt tenni, amit gondolok, de valahogy sosem úgy alakul, ahogy szeretném. Tenni szeretnék valamit, de nem tudok még. Szeretni szeretnék, de nem hagyják. Nem látok olyan hosszú távú célt magam előtt, amiről ne tudnám bebizonyítani, hogy fölösleges. Csak a fejlődés marad. Magamnak.

Te hogy tudod mindezt lekezelni magadban?

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu