Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Újabb kifizetésem érkezett


Valljuk be, mindenkinek van egy olyan álma, hogy egy nap nyer a lottón.
Annak ellenére, hogy az esélyek nem túl nagyok, mégis újra és újra megpróbáljuk. Olyan jól jönne az a pénz és a család is annyira örülne. Az embert az életben annyi rossz éri, megérdemli, hogy néha szerencséje legyen.

A GruppenLotto, az első valódi közösségi csoportos lottószámjáték. Regisztrálj most és kapd meg te is a bónuszt, hogy abból azonnal kipróbálhasd a játékot. Az ajándékhoz további kötelezettség, apróbetűs rész vagy feltétel NINCS!
Nyerj bónuszpénzből valódi pénzt. Naponta gyűjthetsz bónuszpénzt amit elkölthetsz népszerű szerencsejátékokra. Ha nyersz valódi pénzben írják jóvá a fiókodban amit bankszámlára vehetsz ki ha egyenlegeden 2000 Ft van. Befektetés nélkül szerezhetsz valódi pénzt!! Email-ben kapod a bónuszpénz kódokat amit fiókodban az utalvány menünél tudod beváltani.
Továbbá lehetőséged van valódi pénzel játszani. Itt akár 3 Ft-ért is lottózhat az ember és rengeteg különböző játék van.Puttó, Ötös lottó, Hatos lottó, Skandináv lottó,  Eurojackpot, Luxor, Kenó továbbá Media Markt utalvány és tárgynyeremény. 
Folyamatos a pörgés a Gruppenlotto-nál, akciók, bónuszok is vannak, és sokszor értékes nyereménytárgyakat is sorsolnak.Egy hazai lottózóban vásárolt 1 tipposzlopos szelvény árából akár 4-5 játékot is megjátszhatsz ezért sokkal nagyobbak a nyerési esélyeid.
Az igazi ínyenc játékosoknak pedig drágább, kombinációs szelvényeket is kínálnak, amin szinte mindig vannak nyeremények.Mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő játékot, hiszen az ingyenestől 999 Ft-ig minden árfekvésben találhatóak hatalmas nyereményt kínáló játék pozíciók! 
Az 500 Ft megszerzéséhez kattints ide.

Címkék: ingyen lottó

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu