Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2007. november 6., kedd, 18:24

 

Talmácsi Gábor ma délben érkezett a Ferihegyi repülőtérre, ahol hatalmas tömeg fogadta. Nézzék meg rövid videónkat az eseményről!

Talma

A videó letöltéséhez klikk a képre!

Talmácsi Gábort, a gyorsasági motoros világbajnokság első magyar bajnokát óriási rajongótábor várta a Ferihegyi repülőtéren. Innen egyenesen a Hotel Kempinskiben tartott sajtótájékoztatóra ment, ahova mi is elkísértük. A magabiztos, ámde szerény motorversenyző röviden mesélt idei évéről, a Faubellel vívott csatákról és mindvégig hangsúlyozta, hogy ehhez a világbajnoki győzelemhez mennyi mindent tett meg a csapat, Stefano a menedzser, valamint a barátok és a család. Főszponzorai szép ajándékokkal is meglepték, a Fordtól egy Focus ST-t, a MOL-tól pedig nem mást, mint idei versenymotorját kapta meg. A könnyekig meghatódott versenyző nem is talált szavakat. Ezúton is gratulálunk Talmának és kívánunk a jövőben is minél több hasonló sikert!


Talma

Főszponzora, a MOL megajándékozta Talmát az idei versenymotorjával!

 

forrás: motorrevü 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu