Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

BARTUS LÁSZLÓ,semmit a tegnapi napig nem mondott ez a név nekem.DE !olvastam egy cikket melyet a fentemlitett egyén ,nép és haza árúló modon,a távoli Amerikábol irt a hazai magyarság részére.Őssze hasonlitani mert két ilyen méreteiben eltérő országot,és ezen túl kioktatt arrol is,hogy mi mint lusta népségnek,ideje ébresztőtt junia neki,pont neki,aki elfelejti megemliteni azt,hogy azoknak a tolvajoknak a zsoldján él akik kifosztották az országot?

Elfelejtkezik arrol,hogy az a bizonyos betőltettlen sánc pont amiatt tátong ma is ,mert a komcsok ellopták a talicska árát mivel főldet lehetett volna hordani oda a betőméséhez?Elfelejti,hogy a nyakunkon hagyott KENDÉK,BOLGÁROK,MÉSZÁROSOK,a mai napig elvégzik ithon a piszkos akna munkát?Őket miért nem probálja elvinni maga útán óda az igéret főldjére,?

Megmondom miért:egyszerű a tétel,ithon is szűkség van az agyakat mosni,egy esetleges ,újjászűletés reményében,de ez az általa lustának nevezett nép,végre megmutatta,hogy mit akar.ŐKET biztosan NEM !

Ha tudnám holérhető el ez a tehetségtelen firkász,szivesen beszélnék neki,az eggyűtérzés fogalmárol,a nemzeti egységről,a mgyarnak lenni tudatárol,és néhány szót dicső tőrténelműnkről?

DE nem keresem,ugysem érnék el semmit.Nemzetűnk salakjai léteznek,van belőllűk elég ithon is,prbáljuk kitaszitani őket magunk kőzűl,mert fertőzőek.

A sőtétben lapuló volt kormánytagoknak meg űzenem,meddig pénzűk van fizessék csak nyugodtan tovább a BARTUSOKAT,de eredményre az ők akna múnkájuk útán NE VÁRJANAK !

 

Címkék: bosszuság dűh és hasonlok

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves László!Nagyon érthető indulatod,mert a székelyek igaz hazafiak,s nem tehetnek arról,hogy megkérdezésük nélkül csak úgy leválasztották őket az Anyaországról!Jártam a csodálatos Erdélyben -jótékonysági úton -de el nem felejthetem azt a túláradó szeretet,,lelki fájdalmat,amit tapasztaltam!Azóta a székelyek a szívemben élnek kitörölhetetlenül!
Amint említettem teljesen jogos a felháborodásod emberileg.De van egy másik megközelítése is a dolognak.Feltételezem,hogy hívő keresztény vagy,aki ismeri a Bibliát,s a benne foglaltakat.Ha nem,akkor szépen kérlek,pótold a mulasztásodat,s meggyőződésem,hogy le fog csillapodni indulatod,haragod,mert megérted azt az isteni tervet,akaratot,amely által nekünk mindenben alá kell vetni magunkat Isten akaratának.Az Ő Egyszülöttje az Úr Jézus ártatlanul végigjárta azt a kálváriát,aminek mi csak a töredékét kaptuk!Svan egy igéretünk is,amely feledtetni tud minden szenvedésünket,ha komolyan átérezzük a megváltás tényét,s hálásak vagyunk érte!Most egyenlőre ennyit.Ha van kérdésed ,szívesen állok rendelkezésedre,mert én nem önszántamból vagyok az interneten, -mivel műszaki analfabéta vagyok! -hanem küldetésem van,mint Isten munkatársa próbálok elkeseredett embereket vígasztalni,s hitetleneket Őhozzá vezetni.Áldjon meg az Úr és adja az Ő békéjét a szívedbe!

Válasz

Párkányi Józsefné Irisz üzente 13 éve

Olvastam én is az említett minősíthetetlen cikket,és köszönöm válaszod rá,
gondolataid meg egyeznek az én véleményemmel is.Szépen megfogalmazva adtad
közre sok ember véleményét.Kár valóban hogy ahoz nem jut el,akinek szól,de az ilyen emberröl minden lepereg.Bár sokan megválaszolták,és cáfolták a leírtakat,és ez jó,ha
igaz magyar emberek is megszólalnak,az igazság nevében.
Köszönettel Írisz

Válasz

Buzás Károlyné Erika üzente 13 éve

Drága Barátom! Minden szavaddal egyetértek. Köszönöm, hogy elküldted nekem is a cikket , melyet én is sok embernek továbbítottam, azzal a nem titkolt számdékkal, hogy mindenki szerezzen tudomást arról, hogy ezek a férgek még mindíg jelen vannak az újságírás palettáján ,csak már sokkal jobb körülmények között mocskolódnak Amerikából.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu