Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

" VALÓ VOLÁG "meglepődve hallottam az RTL KLUB műsorvezető nőjének bejelentését,miszerint egy bizonyos ALEKOSZ nevű villa lakónak,sikerűlt műveltségével és kitűnő játékával,kiváltani a Nemzet csodálatát !

Itt szeretném ha meg álnánk egy pillanatra.Én a Magyar Nemzet tagjának tartom magam,és kikérem magamnak,hogy a fent emlitett ember csodáloi kőzé soroljanak.IIndoklom felháborodásom:Láttam néhány alkalommal részleteket a műsorbol,tehát sikerűlt megismernem néhány "egyéniséget "a bentlakok kőzűl.Nem térnék ki a lakok egyéniségének elemzésére,de ALEKOSZ ÚRROL kénytelen vagyók szolni.

Amennyiben az emlitett fiatal ember,műveltségi szintje jelenti a kulturáltságot ?akkor bizony NAGY BAJBAN VAN NÉPŰNK !

SZinházi munka kőrben éltem le életem,tehát rendelkezem némi ismerettel,ami a kulturált viselkedést,beszédet,illeti.Sajnos a legjobb szándéktol vezérelve sem tudtam felfedezni,ebben az emberben a műveltség legaprobb jeleit sem.AZ egész ember egy felszini handa-banda szó áradat,lomtára !

A magyar nyelv ,biztositt számunkra rengeteg lehetőséget,gondolataink kifejezésére,nincs szűkség idegen szavak segitségére,de ha mindenképp fitogtatni szeretnénk "műveltségűnket"akkor legalább kellő óvatossággal és megfelelő hekyen használjuk azt,

Végezetűl nem gondolnám,hogy fiataljaink elé ilyen példa képeket kéne állitanunk ?Még talán annyit ,hogy az RTL KLUBBOT nem nézi az EGÉSZ NEMZET,csak annak egy ELENYÉSZŐ bulvár éhes része !

 

 

 


Címkék: dőbbenet ámulat értettlenség

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu