Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

SEGÍTS A SORSTÁRSAIDON!!!-Ingyenes szemtorna

Minden hónapban egy szombaton ingyenes szemtornát tartunk a szemtréner kollegák közreműködésével a budapesti Szt. István parkban, melyen közösen gyakoroljuk a szemtorna technikákat.

A legközelebbi szemtornát május 31-én tartjuk 12-13 óra között.

 

Látástréning =szemtréning=a különböző látási funkciók fejlesztése, a megváltozott észlelési körülményekhez és a környezeti feltételekhez való alkalmazkodás kialakítása .Látást tehermentesítő életmód és életviteli korekciókvalamint látást segítő és védő táplálkozási javaslatok összessége.

A szemtrénerek=látástrénerek az Egészségűgyi Továbbképző Intézetben /ETI/ szereznek szakképestítést,és ezzel a szakképesítéssel ÁNTSZ engedély megszerzése után hivatalosan dolgozhatnak.

A megtévesztések elkerülése érdekében ,saját érdekében kérjük előzetesen tájékozódni, mielőtt szemtréning foglakozásra kezdene járni.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A Képernyő előtt dolgozóknak Primér prevenciós foglakozásként tanítjuk a látástréninget.Szeretettel várjuk a fiatalokat is a Szt István parkban az ingyenes szemtornákra.


SEGÍTS a SORSTÁRSAIDON!!!

A felnőttkorban látássérültté vált, aktív korú emberek rehabilitációját végezzük,nem állami feladatként, ingyenesen.

Kérjük segítégét, hogy az információk a rehabilitációról minél több emberhez eljussanak.

Tapasztalataink szerint nagyon sok látássérültté vált ember azért nem jut el hozzánk, mert nem tudják, hogy létezik ilyen szolgáltatás,ingyenesen nem állami feladatként.A szemtornát államilag képesített szemtréner szakemberek tartják a Szent István parkban.

Kérjük, hogy levelünket küldje tovább ismerőseinek, és ha van az Ön környezetében érintett ember, hívja fel figyelmét szolgáltatásainkra.

Előre is köszönjük önkéntes munkáját!


(Kérjük, előzetesen jelezzék részvételi szándékukat a 06-20-5457940-es telefonon!)


Kedvezőtlen időjárási feltételek mellett (eső, hó stb.) a torna elmarad!


Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu