Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ezt a címet azért adtam ,mert amikor 1989-ben először elmondtam egy kongresszuson, hogy a a szemtrona , a mozgás, az akupunktúra és a táplálkozás hogyan tudja megváltoztatni a látás élességet, akkor kollegáim kicsit megmosolyogtak.
Az idő pedig minket igazolt, és örülök neki, hogyí egyre többen foglalkoznak világ viszonylatban is a látás , a mozgás, a táplálkozás támakörrel, hiszen minden mindennel összefügg.11.01. - A sok mozgás gyógyír az időskori látásromlásra
Az időskori makuladegeneráció (AMD) a szem éleslátásért felelős központi területének, a sárgafoltnak (makula) idült, elfajulással járó megbetegedése. Ez a szembetegség az oka a hatvan év felettiek között előforduló visszafordíthatatlan látáskárosodások és vakságok jelentős részének.
Bár a betegség az idős korral áll összefüggésben, nemrég amerikai kutatók rájöttek, hogy testmozgással, így sétával vagy lépcsőjárással, sokat lehet tenni ellene.
Michael Knudtson és munkatársai a Wisconsin Egyetemen 4000 férfin és nőn vizsgálták a testmozgás hatását 15 éven át. Az önkéntesek 43 és 86 év közöttiek voltak, amikor a kutatás elkezdődött 1988/1990-ben. Arról kérdezték ki őket, hogy mennyit mozognak, az adatokat pedig ötévente értékelték ki. A vizsgált alanyok 25 százaléka élt tevékenyen, és csaknem ugyanennyien jártak naponta legalább hatszor lépcsőn.
Bebizonyosodott, hogy testmozgással csökkenteni lehet az AMD "nedves" változatának kockázatát.
Az AMD-betegek mintegy 10 százalékánál a normálistól eltérő erek nőnek a makula területére, s ezekből folyadék szivárog a szövetek közé: ez az AMD "nedves" formája.
Az AMD-vakságok 80 százalékban e nedves változat miatt következnek be - idézte a Reuters hírügynökslg a brit szemészeti szakfolyóirat cikkét. (forrás: MTV)
ozsvathmari www.alternativszemdr.hu
06209805472 www.latas-eletmod.5mp.eu

Címkék: kontaktlencse oktatás szemtorna szemüveg természetgyógyászat

Kapcsolódó cikkek:

  LÁTNI AKAROK

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Dr. Ozsváth Mária üzente 15 éve

Tisztelt Érdeklődő, leendő kollegánk,

2008 szept 06 szombat

Az első találkozó napja a Szemtréning-Iriszdiagnosztika tanfolyamra jelentkezettek számára.

A tanfolyam egy tanévig tart,azaz 2009 június végéig. Minden hónapban egy szombaton találkozunk 9-16 között.Ekkor az anyag elméleti részét tanuljuk meg., és otthonra kap házifeladatot, azaz gyakorlát minden hallgató.

A gyakorlatot és az elméletet összekapcsolva tanuljuk, részletesen.
minden hónapban egyszer az Ingyenes szemtornán veszünk részt a hallgatókkal,ahol lehetőségük van gyakorolni a vendégekkel,. a szemtornát.

A tanfolyam elvégzése után az ETI-ben Egészségűgyi Továbbképző Intézetben tesznek szakvizsgát szemtréning eljárásokból,.A vizsga díját külön

a tanfolyamon az Iriszdiagnosztikát részletesen tanuljuk és gyakoroljuk, mert a szemtrénerek életmód és életviteli tanácsadásának eza az alapja.

A tanfolyam ára 100.000/egyszázezer forint/A tandíjat lehet kettő részletben is fizetni.Az első alkalommal az első részletet ,azaz 50000/ötvenezer forintot be kell fizetni.erről számlát is kapnak a hallgatók.

Kézi nagyítót é elem lámpát kérem hozzanak magukkal.

Az Oktatás helye:
1132 Bp,Csanády u 8 kapu 20
tel 06209805472
l

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu