Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Nikken lényege

 

Szeretne Ön felfedezni egy új, alternatív életstílust? Szeretne részesülni mindabban, amit a természet nyújthat, és emellett lehetőséget kapni arra, hogy megvalósítsa Önmagát?

A Nikken egy olyan vállalat, melynek tevékenysége egy egyedülálló elgondoláson alapul. Más cégek egy terméket vagy egy szolgáltatást értékesítenek ügyfeleiknek - amit azonban mi ajánlunk, az nem más, mint egy jobb életstílus. Tudományosan kidolgozott termékeink, a Wellness otthon és az Egészség Öt Pillérének filozófiája biztosítja, hogy víziónk világszerte megvalósítható legyen.

A vállaltunk egyik erős nézőpontja,hogy a Teljes Wellnes eléréséhez meg kell találni a kiegyensúlyozott életetvitelt. Ez nemcsak a fizikai jólétet foglalja magába, hanem a jól ismert Nikken koncepciót, az Egészség Öt Pillérének filozófiáját. A Teljes Wellness kialakításához szükségünk van az öt pillér tökéletes egyensúlyára.

Egészséges test
Az életmódunknak egy szerves része a fizikai jólét javítására vagy megtartására való törekvés. A Nikken összpontosít a táplálkozásra, testedzésre, pihentető alvásra valamint a rossz közérzettől való mentességre, és a termékei e mai rohanó élevitel kihívásait célozza meg.

Egészséges elme
Egy kiegyensúlyozott elme,mely szabad anyagi, fizikai gondoktól hozzásegit ahhoz, hogy egy teljes,az életadta lehetőségeket kihasználó életet éljünk. Egy egészséges elme hozzásegít a lelki egyensúly és jó közérzet eléréséhez, mely önmagunk, családunk és barátainkra való kihatásra is szolgál.

Egészséges család
Az egészséges családok és kapcsolatok alapkövei az egészséges egyének, személyek. Az egyénekkel való tudatos törődés a Nikken filozófia egyik kulcsponjta, ezért is a termékeik és víziójuk a család köré összpontosulnak.

Egészséges társadalom
Mint tudjuk a társadalom gerince a család, a kiterjedt Nikken család is tudatában van saját lehetőségeinek, hogy miként lehet pozitív hatással a társadalomra. A Nikken érti, hogy szerepének egy része , hogy minden szemszögből segítse, erősítse, fejlessze a közösségeket, amelyekben élünk.

Egészséges pénzügyek
Abban a korban élünk, amelyben a vállalkozószellem tiszteletnek örvend, és Nikken hisz abban, hogy mindenkinek jogában áll, hogy egy hosszútávú anyagi biztonságot, jómínőségű életszínvonalat megteremtsen önmagának. Ezt a hitet szemelőtt tartva, Nikken lehetőséget ad Önnek e siker eléréséhez.

Nikken® – Discover it. Live it.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu