Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

50 perc 51 mp és más szemmel nézel a sorsodra! Vigyázz, mert ez nem tréfa! Ha minden rendben van az életeddel, akkor ezt most ne olvasd el, mert nem Neked való! Ám ha valami nem oké, biztosan hasznos lesz, szánj rá 50 perc 51 másodpercet! Mi történhet, legfeljebb tudni fogsz valamiről amiről eddig nem. Na oké. Kezdhetjük? Dőlj hátra, lazíts és indulhat a videó! Videó betöltés Kattints rá, vagy másold be! www.netrend.ws/hungary/acces-code-ok.html?ref=tothcsabalaszlo Ha megnézted, remélem érzed, hogy karnyújtásnyira vagy! Akkor mire vársz még? Kattints a linkre vagy másold be a 7 napos ingyenes GDI próbaidőszakod megkezdéséhez! www.website.ws/kvmlm2/dispatch.dhtml?sponsor=tothcsabalaszlo A Jelentkezési Lap kitöltéséhez a www.netrend.ws/reghelp oldalon találsz magyar nyelvű segítséget. English link is: website.ws/tothcsabalaszlo Tóth Csaba László Skype: baloganiko65 Tel.: +36 70 368 8194 ui: férjemmel együtt csináljuk,de én intézem a dolgokat,az én telefonszámom van megadva,mert az Ő bankkártyája olyan formátumú, mellyel lehet dolgozni. Üdvözlettel: Tóthné Balog Anikó Skype: baloganiko65 Tel.: +36 70 368 8194

Címkék: lotti nevű beteg kislánya lévai család

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Tóthné Balog Anikó üzente 14 éve

Ezeket találtam a Lévai családról és Lotti nevű beteg kislányukról:

Tisztelt Vargha Zoltán Úr!

Hálás szívvel mondunk köszönetet Önnek és az egész intézménynek, lányunk Lotti gyógyulásáért. Másfél évvel ezelőtt, mikor Lottira betegségei miatt, sclerosis tuberosa, Langerhans sejtes mistiogradis, műtét és komoly infúziós kezelés várt volna Ön reményt adott és bátorságot ahhoz, hogy az orvosi terápiát az Ön világhírű módszerével helyettesítsük.
Kezelőorvosunk beleegyezésével és támogatásával kezdtük a kezelést, amely már hat hét alatt sikert hozott. A daganatok elmúltak, az epilepszia nem jelentkezett, Lotti általános állapota és erőnléte nagyon jó.
Elismeréssel tartozunk Maricának, aki majdnem mindig a kezelőnk volt és akivel szinte baráti kapcsolatot tartunk fenn.
Hosszú ideig jártunk a Vargha Gyógymódba, de megérte mert Lotti ma már az óvodások mindennapi életét éli, természetes lett számára a vegetáriánus diéta, az egészséges életmód. Bizakodva tekintünk a jövőre és tudjuk, hogyha bármilyen probléma adódik gyermekünkkel, Önhöz fogunk fordulni.

További működésükhöz nagyon sok sikert, erőt és egészséget kívánunk!

Őszínte tisztelettel Lévai család és Lotti



http://www.varghagyogymod.hu/kapcs.htm

1075 Budapest, Király utca 15
Telefon: (1) 321-1761
Telefon/fax: (1) 321-3225
Mobil: 06-20 / 389-1498
E-mail: info@varghagyogymod.hu


9027 Győr, Madách utca 22
Telefon/fax: (1) 321-3225
Mobil: 06-703415951
E-mail: info@varghagyogymod.hu


Sajnos csak ennyit sikerült, de remélem, ezzel is tudtam valamennyit segiteni.

Anikó

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu