Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az alábbi részlet " A pecsétviaszgomba terápiás hatásai-avagy a tradícionális kínai gyógyszer reneszánsza" című tanulmányból a Ganoderma Lucidum gyógyhatásait bizonyítja (M&H Communications, Intelligence Unit, 2005 November)

" A Ganoderma Lucidumot alkalmazzák az általánosan leromlott egészségi állapot, az immunrendszer működésének javítására, de kiemelt jelentősége van a gyomor,-a vastagbél,-a máj,- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében. Az ősi kínai tradicionális gyógyászat  a Ganoderma Lucidumot elsősorban mellkasi panaszok kezelésére, a szellemi teljesítmény fokozására, feledékenység enyhítésére, az agitálás növelésére és az életerő, valamint élet meghosszabbítására használta.A Ganoderma készítményeit jelenleg ideges panaszok esetén, betegségben legyengült szervezet erősítésére, álmatlanság, étvágytalanság, krónikus hepatitisz, magas vérkoleszterin-szint esetén, gombamérgezések esetén(antidótumként), krónikus szívbetegség, magas vérnyomás, kimerültség, valamint rákos megbetegedések kezelésére alkalmazzák. A Ganoderma Lucidumból előállított készítmények ezen felül az immunrendszer működését is jelentősen javítják, immunmodulátorként hatnak, szabályozzák és aktiválják az immunrendszerünket. Az immunrendszer egyik fontos feledata, hogy észlelje a kórokozók, vírusok, baktériumok és más mikroszervezetek támadását. Az immunrendszer normális működése esetén képes ezekre a támadásokra reagálni még mielőtt  szervezetünk károsodna. Amennyiben az immunrendszer működése nem megfelelő, a vírusok, baktériumok, paraziták és gombák könnyen elszaporodnak és megjelenhetnek a betegség tünetei. A Ganoderma Lucidum készítmények alkalmazása csökkenti a kemo,- és radioterápiás kezelések mellékhatásait, hozzájárulhatnak a rákos betegségben szenvedők életének meghosszabításához, csökkentheti az áttétes daganatok kialakulásának veszélyét, és javítja a rákos megbetegedésben szenvedők életminőségét. Táplálék- kiegészítőként  alkalmazva a Ganoderma Lucidumból előállított termékek csökkenthetik a rákos megbetegedések kialakulásának rizikóját, vagy akár azok újbóli megjelenését."

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu