Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Megígértem Zénónak, hogy segítek neki új, szerető gazdit találni, ezért közzéteszem itt a bemutatkozását: 
 

Zénó a nevem, és 3 éves vagyok. Fajtatiszta németjuhász családban születtem. Az apukám is, és az anyukám is németjuhász kutyus volt. Nem sokkal a születésem után, elhoztak tőlük ide, a mostani helyemre. Itt nőttem fel, egy szép nagy kertben, ahol kennelt is épített nekem a gazdám. 

Rendszeresen elvisznek orvoshoz, - volt is egy kis orvosi beavatkozásom, ivartalanítottak. Kösz, jól vagyok, minden rendben. Aazaz rendben lenne, de nem régen, megszületett a gazdiék’ kisbabája, egy nagyon szép kislány. Én nem nagyon foglalkozom vele, de a gazdiék mégis úgy döntöttek, hogy rám már nincs szükségük. A baba vagy én alapon, én veszítettem. 
 
Zénó Piliscsabán él. 

Már nem akarják, hogy itt legyek, itt, ahol eddig az otthonom volt. Nem tudom hová mehetnék…Talán ti tudtok segíteni, hátha akad egy másik gazdi, aki szeretne engem, és új otthont adna nekem. Kérem szépen, hogy kérdezzétek meg a barátaitokat, és az ismerőseiteket, hogy lenne-e hely számomra valahol. Minden nap itt várok a kapuban, hátha akkor hamarabb jön valaki értem...Köszönöm, hogy elolvastátok! 

-Zéno-

Címkék: kutyus

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu