Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az öregedés folyamata: A test kollagén-termelése az életkorral egyre csökken. Drámai módon lelassul. Először azt vesszük észre, hogy 30 éves korunk környékén, arcunkon apró ráncok képződnek. Ebben az életkorban, a gyér kollagén-termelés már károkat okoz testünkben. Ezekre a hatásokra akkor figyelünk fel, amikor az elváltozások komolyabbak lesznek. Hirtelen kezdenek nehezünkre esni mindennapi (sport)-tevékenységeink, mint pl. a futás és ugrás. Az izületi fájdalmak, egyre intenzívebbek. Megtapasztaljuk az életkorral járó fájdalmakat. Az idő multával, kötőszöveteink és izomszöveteink károsulnak, a kollagén-hiány növekedésének következtében. Ezt követi a csontszerkezet meggyengülése.
A kollagén-hiány úgy támad meg bennünket, mint egy bombázó-repülőgép, amely elvétette a célt. Egy reggel felébredünk, és azt mondjuk: „Ez nagyon nincs jól ez így.” Ahogy idősödünk, bőrünk kollagént termelése egyre lassul és a hatása egyre nyilvánvalóbb. Kialakulnak ez első ráncok. A bőr elveszti a fiatalságra jellemző ragyogását. Hamarosan kialakulnak a barázdák és ráncok és a sötét foltok. A bőr kiszárad, a haj meggyengül és elveszti fényét. Mindenféle testápolót, krémet és hidratálót kenünk magunkra. Hirtelen felkapjuk a fejünket a legújabb kozmetikai termékeket reklámozó hirdetésekre. Csak azután jövünk rá, hogy mindez nem elég, miután már több réteg krémet kentünk a bőrünkre.


Hogy miért?/ mi az oka?
A tüneteket kezeljük, nem a problémát.

Porcok és izületek: A porc anyaga nagyon tömör és gumi-szerű anyag és a csontok végén található. Alapvető funkciója, hogy rugalmasságának és alakfelvevő tulajdonságának nyomás tűrésének köszönhetően, csökkentse a csontok közötti súrlódást és felfogja a csontok általi rázkódást. A porc ezen az alakfelvevő képesség abból adódik, hogy több mint 70 %-át víz alkotja, amely mozgás és nyomás hatására át tud rendeződni. Továbbá, a porcokban nincsenek idegek, így nem keletkezik fájdalom, amikor a porc alakot változtat. Azonban, ahogy az öregedés során kollagén problémák adódnak, a porcok rázkódás felvevő képessége csökken. Ez a magyarázata annak, hogy az évek előre haladtával, miért lesz egyre nehezebb szaladni és ugrani.
Mi a kulcsa annak, hogy fiatalnak érezzük magunkat és annak is látsszunk?
A porcokban fellelhető elsődleges protein a kollagén, amely erőt és rugalmasságot biztosít. A szövetek kialakulásának és újra-struktúrálsának a kulcsa, abban áll, hogy a kollagénnek megvan az a képessége, hogy a kollagént igény szerint más forrásból is fel tudja venni. Tehát, az izomtömeg növekedése, a kötőszövet és az ínak kialakulása érdekében, testünknek el kell jutni a protein szintézisnek.
25 éves kortól kezdve az élet előrehaladtával testünk évente körülbelül 1%-ot veszít a benne lévő kollagénekből. Először kicsiny vonalak és ráncok kezdenek megjelenni az arcunkon. Később a bőr elveszíti hidratáltságát. A hajszálerek elgyengülnek, homályos és színtelen lesz a bőr.

 

Most már pótolható a természetes kollagén mindenkinek elérhető áron! Webáruházban megrendelhető, kiszállítják : jazmin.fillzen.com

 

Ne szenvedj tovább az izületi fájdalmaktól! Ajánljad ismerőseidnek is! Tegyél jót vele nekik is!

Címkék: c-vitamin kollagén lecitin

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu