Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Örömmel jelentem, második e-bookom elkészültét!

 

Rövid, tömör, és aktuális témába vágó! A C-vitaminról írok, hatásáról, és amit róla érdemes tudni!

 

Honnan ered a C-vitamin és miért éppen aszkorbinsav a tudományos elnevezése? Miért jó számunkra, miért szükséges?

 

Valójában mennyire van szüksége a szervezetnek? És miben található meg természetes formában?

 

Mind ezekre választ kaphatunk a könyvből.

 

A C-vitamin könyvemet elérhetővé teszem számodra is, MOST INGYENESEN!

 

Az oldalamon (www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com) a Hírlevélfeliratkozóknak automatikusan kiküdjük!

 

Figyeld a postaládádat!

 

Részletek a könyvemből:

 

„ A könyvben egy csokorba gyűjtöttem mind azon ismereteimet, amit tanultam, és tudok az aszkorbinsavról, nevezetesen a C-vitaminról. Több olvasóm is érdeklődött az adott téma iránt, így jött létre ez a kis könyv, amit most ”virtuális kezedben” tartasz. "

 

„ Az ismert tavaszi fáradság, vagy az őszi, téli megfázások idején érdemes jobban odafigyelni szervezetünk jelzéseire, és olyan ételek enni, amelyben jelentősen van C-vitamin. Ezek elkerülhetőek, ha szervezetünkben sem hiány, sem túltengés nincsen. ”

 

„ Azt tudni kell, hogy sokat romlott a minősége a levegőnek, a földnek, a vizeknek, szennyezettebbé vált az emberi gyarlóságtól. Kutatások bizonyították, hogy a 80-as vagy az előtti években, a zöldségekben, gyümölcsökben jóval több ásványi anyag, vitamin volt található, mint napjainkban. Pl: egy sárgarépa adott x mennyiségű vitamint, ásványt, ma ezt közel 100 répával tudod elérni. Ha pl: egy zöldség, vagy gyümölcs összesített ásványi anyag tartalma 400 mg volt, az ma közel 70 mg csupán. ”

 

„ Óriási tévedés azt hinni, hogy egy jó kis házi készítésű bicske lekvár, vagy télire eltett kompótok, fagyasztott gyümölcsök, konzervek, főzelékek, párolt zöldségek, sütött ételek tartalmaznak elegendő mennyiségű C-vitamint. ”

 

 

Ajánlom sok szeretettel minden Kedves Olvasómnak!

 

 

Könyvem mellé a Varázstea receptjét is ajánlom a megfázásos időszakban!Csak követőknek (blog, Facebook)

 

http://www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com

Címkék: aszkorbinsav c-vitamin ebook farsagi bál ingyenes könyv könyvajánló megfázás nagy szaffina c-vitamin péntek tavaszi fáradtság varázstea

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szépen köszönöm nekem is megküldted! A blogod is szuper és szép további sok sikert!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu