Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Szépség kivülről belülről

 

docbeauty - bodyslim Cellulight Egy közel 100 %-ig Új szabadalmaztatott eljárás a szolubilizáció!Megalifting - hatás! Combon, hason fenéken!Rendkívűli bőrfeszesitő és simító hatás, mely eddig csak műtéti beavatkozássalvolt elérhető!
A Probléma
A táplálkozás során felvett lipidek, a többi között, az alsóbb bőrrétegek zsírcelláiban raktározódnak el és ott megduzzadnak. Ez vezet a helyi zsírpárnák ill. az un. narancsbőr kialakulásához. A leginkább érintett területek a comb, has, valamint a fenék. Más területek is „zsírraktárrá” válhatnak” mint pl. a nyak (un. dupla áll) vagy toka.
A megoldás
bodyslim Cellulight

Az egymással összhangban működő hatóanyagok elősegítik a bőr deponált zsírtartalmának feloldását és elégetését valamint javítják a mikro cirkulációt.
A szabadalommal védett szolubilizációs eljárás (világújdonság!Vízben oldhatóságot jelent.) a hatóanyagok közel 100 %-os biofelszívódását
(sejtbeépülését) teszi lehetővé. Egyedűl álló eredmény, hogy a bodyslim Cellulight-al a legalsóbb bőrrétegek is, egészen az izomzatig, elérhetők!
Ez a bőrfeszesítő folyadék ideális az olyan problémás területek kezelésére mint a combok, a has vagy a fenék.

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal:
Fujákné Zsuzsanna
skype: fzsu54
lev.cim.: fzsu54@gmail.com

A belső egészségünk megtartása



Vital Plus






Hogy jól érezd magad egy egészséges testben, egy egészséges gondolkodással


Világszabadalom védi a terméket mert zsírban oldódó összetevői vízben oldhatóvá, közel 100 %-ban felvehető állapotba kerülnek. Ezáltal lehetővé vált a bodyslym formula fő alkotó elemeinek, a coenzym Q10-nek és az alpha-liponsav-nak a kombinálása és a sejt számára gyorsan felszívhatóvá tétele.

Ez a szabadalmaztatott eljárás ún.szolubilizációs eljárás lehetővé teszi az
organikus felszívódást közel 100 %-ban. A felhasznált fő alkotó elemek egy fokozottabb intenzitású anyagcserét segítenek elő. Ez a folyamat igen energiaigényes és a coenzy Q10 gondoskodik arról, hogy az Alpha-liponsav mint antioxidáns a sejteken belül valóban kifejthesse hatását.

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal:
Fujákné Zsuzsa
Skype: fzsu54
Megrendelési lev.cim: fzsu54@gmail.com

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu