Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Elképesztően szorgalmas nép a magyar!

Az internet tele van a meggazdagodási lehetőségek megszámlálhatatlan és már-már kategorizálhatatlan sokaságával.

Csak be kell ütni a keresőbe :  pénzkeresés a neten, online munka, távmunka.

Találunk is annyit, hogy egy életre is elég lenne.

A próbálkozók száma is igen magas.Időt és energiát nem sajnálva vetik bele magukat a semmibe! E-maileket küldenek ki ismerőseiknek a nagy lehetőségről, hírdetéseket tesznek fel - nem hátráltatja őket az sem, hogy az övék a harminchatezerhuszonharmadik hírdetés az adott kategóriában.

Na de kérem! Itt mindenkinek kő gazdagnak kéne lennie!

Mégsem? Hogy van ez?

Nem számít, mert máris talált egy újabb hülyeséget amivel elütheti az időt a számítógép előtt, aztán persze megy a siránkozás, otthon a balhé mert ha nincs pénz mindig meg lehet magyarázni hogy kik a hibásak érte. Persze nem ő, aki állandóan vérebként kapaszkodik a felmerülő lehetőségekbe.

 

Elnézést kérek a kirohanásom miatt.

Gondolom sokan álltunk már szemben azzal a problémával, hogy valós munkáva, valós kereseti lehetőséggel próbáltuk felkelteni egyes illetők figyelmét, de árnyékra vetődünk az esetek nagy többségében.

Az emberek nem szeretik, ha gondolkozniuk kell, nem szeretik ,ha kreatívvá kell válniuk, nem szeretik képezni magukat.Megtanultak valamit akkor az iskolában, elsajátítottak egy szakmát, vagy kettőt és eldöntötték, hogy abból élnek majd meg és ettől nem tágítanak akkor sem ha viszik a házat, vagy ha nincs mit enni, esetleg már nem tudnak újabb hitelt felvenni amit felélhetnének.

 

Válságok voltak a történelem során és mindig akadtak olyanok akik ezekben a nehéz időkben is érvényesülni tudtak. Valamire mindig van piac. Olyan nincs hogy nincs, csak nyitott szemmel kell járni, vagy engedni kell hogy felnyissák a szemünket.

 

Ezennel csak arra szeretném megkérni a fent említett kedves, önmagukat halálra ítélő honfitársaimat, hogy messzire kerüljenek el!

Én biztos elkerülöm őket.

Elég időt és energiát fecséreltem már rájuk ezennel kiteszem a stoptáblát.

A kreatív, új-és új ötleteket kutató építő jellegű gondolkodással rendelkező emberek társaságát részesítem egyedül előnyben. szerencsére akad még. Nem sok, de akad. Ami van az pont elég.

Jól elleszünk :-)


 

Címkék: lehetőség mlm munka

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu