Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

ideírom micsoda kalandjaim voltak :

érdekel???

__________ Mr. Nagyvonalú:
Meghívhatod a lakásodra, de csak a bélszínt szereti, a maradékot csomagold be , mert kell a 70 000 Ft.-os kutyájának.Legjobb, ha haza is fuvarozod, de máskor vegyél egy jobb kocsit, mert a suzuki snassz neki.Ja. és az első randira vigyél elég pénzt mert sehol nem talált bankautomatát, hogy a 8 whiskey-t kifizethesd, amit miattad volt kénytelen meginni, mert három percet késtél.
_______________ Mr. Romantic:

Csöpög a reglapja. Ő minden idők hősszerelmese.Egészen az első szextettig.Mert 2 perccel az aktus kezdete után(és ebben már a zuhanyozás is benne van!)sürgős dolga támad, és többet sosem látod.Ami nem is baj, mert ilyen rövid idő alatt, ilyen sokat még nem unatkoztál.

________________ Mr. Mintaférj:
Ő az aki imádja a feleségét és csakis a szexmegvonás miatt van itt.Mert a kis fej ideküldte a nagyot.Állandó bűntudata van, míg rajtad liheg.És utána elnézést kér a lökdösésért.Magában megfogadja, hogy soha többet, de mikor megtelik újra telefonál.Ha úgy hívnak mint az imádott nejét, akkor egy ideig nem bánod, hogy az ő nevét hörgi a füledbe, a legszebb percben, de ha nem, hát rohadt egy érzés...

________________Mr.Pornószinész:
Az első fényképváltásnál elküldi kedvenc, és legtöbbet használt szervének premier plan fotóját, és megállapítja, hogy ha 3 centivel hosszabb lenne akár király is lehetne.(és ha 3 centivel rövidebb, akár királynő is)
_______________Mr. Levakarhatatlan:
Ha véletlenül válaszolsz neki, akár nemmel is!-könyörgő levelekkel bombáz.Ha netán telefonszámot is adtál, naponta 20x felhív, hogy mégegyszer meghallgathassa, tényleg nem őt akarod.Aztán bosszúhadjáratot indít, és a franc tudja hogyan, de nagysokára azért lekopik.De addigra már eleged is van az egészből......
______________Mr.Szeretemazérettnőket:
Vagy szexéhes kölyök, aki megcsinálná a krumplit is , (csak el ne guruljon), vagy Oidipus kisöccse, vagy azt hiszi, hogy az érett nőnek az kell, hogy egy aranyhörcsög tempójában megtöcsköljék.Néha még zsebpénzt is kér.

_______________Mr.Perverz
Csoportos, szadomazo, és egyéb nyalánkságokról álmodozik.Kizárólag chatel, nehogy megmaradjon egy levele is.Félkézzel gépel, egész aggyal mocskosfantáziál, és, ha otthon összeborzolta a szőnyegrojtot, állatira büszke magára a lázadásért.Nem veszélyes, fajta, és korán felismerhető

_______________Mr. Ősbunkó
Halálosan eredetinek tartja magát, a /Tetsző b. meg , kő kóla?/ szöveggel.Ha valaki ettől a dumától nem dobja magát azonnal hanyatt, akkor az egy frigid ******, és nem is érdemli meg őt.Esténként leporolja a humorát, és visszateszi az ecetes üvegbe.

________________Mr. Igazmondó
Azonnal közli, hogy a többi pasas hazug.Nem úgy mint ő!Mert őneki már az is igaz amikor kérdez.Háry János nála tanult.Amikor őt hallgatod, szeretnéd magadat s..berúgni, amiért olyan álnok vagy.80 emailcíme van, és szomszéd fényképét küldte el.Kétnaponta máshogy hívják, és mindegyikre már nem emlékszik.Ezért kéthetente újra próbálkozik, hátha te is olyan hülye vagy.
_______________ Mr. Nagy Ő!
Meglátod és bepárásodik a bugyid.Ahogy mosolyog, ahogy néz, ahogy csókol!Szinte tökéletes! Aztán felébredsz, és ócska kis legénylakásban rájössz, hogy csak egy strigula voltál, egy 100 négyzetméteres telefirkált fal legalján.Enyhe hányingerrel érsz haza, ha magadra gondolsz.A baj csak az, hogy a hányinger még két hét múlva is tart.

________________Mr.Örökifjú
50 fele bandukol és gyakran vált partedlit mert tizen-huszonéves csajokra csorog nyála.Naná, hogy a szépségéért, a fiatalságáért imádják a pipik, tojnak a pénztárcájára.Ágytálazni majd jó leszel neki Te is, ha vagy olyan türelmes, hogy kivárd míg belátja, hogy megvénült

________Mr AggEgo(gyengébbek kedvéért agglegény)

Soha életében nem merte vállalni a tartós kapcsolattal járó felelősséget.Belecsontosodott az önzés, hihetetlen rigolyái vannak.Betegesen fél az állandóságtól, még mosogatni és magáról gondoskodni is megtanult inkább.Szegény mamája hiába várt unokákra.50 fele aztán rájön, hogy kihal a fajtája és tenyészkanca után néz, de addigra már késő, bár ezt sosem látja be.

_____________ Mr. Erkölcscsősz:
E-reglapot olvasva megbotránkozva közli velem, hogy ha már lefeküdtem a pasikkal akkor ne kritizáljam őket.Gondolkoztam volna előtte!A nők mind qrvák!Csoda?Az fel sem merül homorú agyában, hogy némely ismeretre még kefélés előtt szert lehet tenni.
Ha figyelsz a másikra......
_________________Mr.Külföldi
Hónapokon át egyre szerelmesebb leveleket küldözget, háromnapos itthoni tartózkodása idejére akar ingyen csajt.Úgy tervezi, hogy majd Te eteted, itatod, végighurcolod a jobb szórakozóhelyeken, mert ő vendég.Erről persze csak téged felejt el értesíteni.Mikor megtudja, hogy panelba laksz a gyerekeddel sértődötten hazugnak nevez és lekopik.Utólag még gyalázkodó üzeneteket küldözget mert a szállodáját is kellett fizetnie.
_____________Mr. Nagyábránd
Erotikától vibráló, izgalmas, érzelmes leveleket ír, hogy könnybelábad tőle a ..... tangád.Naponta 20-darabot.42 évesnek vallja magát, a képen annyinak is látszik.Aztán a randira betotyog egy szürke, kopottas öregúr, aki csak a képzeletében tudja mindazt amit ígért.Ja, hogy 62? Hát már az is számít? Viszolygásod legyűrve( hisz oly szép lelke lehet) nem küldöd el a fenébe, de ezért kár, mert idegesítő , pimasz és nagyképű is.


Ez új!!

Mr.Hezitáló
_______________
Elsőre kedves, vonzó, és ígéretes.Randit kér, aztán lemondja....új időpont... azt is lemondja.....rákérdezel.... ő nagyon akar, csak hát a körülmények.... annyiban hagyod...újra megkeres, újra randiért könyörög....... és újra lemondja Na, ezek után érdekel még? hmmm hááát nem is tudom....... vagy mégse????

Mr.Kámfor
______________

Érdekfeszítően ír, szellemes, figyelmesnek mutatkozik.többször megkeres, vár, türelmes és lelkendező.Olyan bíztatóan indul... aztán egy mondat közepén kilép, és soha többet nem szól hozzád.Érthetetlen...
Mert, ha ezt közvetlenül a fénykép küldése után teszi az érthető... de állítólag nagyon tetszettél neki a képen....akkor mi történt?na ezt fejtsétek meg.....

Mr. Közönyös
________________
A verbálszegénység mintapéldája.
Levelei kétszavasak.No, sebaj, biztos nem szeret írni.Élőben se bőbeszédűbb.-Van bennem szenvedély!- mondja, -ez a szökőévben előforduló, többszörösen bővített mondatainak egyike-, és elalszik szex KÖZBEN!.Ezek után az se csoda. ha szó nélkül lép le.Minek az a sok duma, nem igaz?

Folyt. köv.

Folyt. köv?????

Címkék: Blog férfiak humor roncsderby társkeresés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu