Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Azt mondod: "Ha eldobom az irányítást, szabadossá válok. Ha eldobom a szabadosságot, irányítottá kell válnom." Én azonban azt mondom, ha éberré válsz, az irányítás és szabadosság is lecsúszik ugyanazon a lefolyón. Ugyanannak az érmének a két oldaláról van szó, és az éberségben nincs szükség rájuk.A szabadság csupán egy lehetőséget biztosít a számodra; az nem maga cél. Egyszerűen megadja a lehetőséget, hogy azt tedd, amit akarsz. Ha szabad vagy, és szomorúságot érzel, azért van, mert még nem használtad ki a kapott lehetőséget.
Pontosan mi a szabadság legbenső lényege? Hogy szabad vagy a múlttól, szabad vagy a jövőtől.
Az ember élet kicsi. Légy megingathatatlan: lélekben kell szabadnak lenned, mert ez az egyetlen létező szabadság.

 

Az Életben legnehezebb meg tanulni hogyan engedjük el félelmünket, fájdalmainkat, sérelmeinket, ezek mind olyanok mint egy farkas lenne ami marcangol minket, de szembe tudsz nézni velük, le tudod győzni, többé nem lesznek rád hatással. Boldog és örömteli lesz az életed:) Ne gondolkozz sokat egy bizonyos dolgon ha nem megy próbáld meg csak lenni és átélni a jelent amiben vagy, és jól érezni magad amennyire csak lehet, még ha néha erőltetni is kel akkor is tedmeg.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu