Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Az életben leg nehezebb meg tanulni mindig önmagad legyél, s hatalmas szerettet, ami benned lappang, azzal fordulj s nyiss mások felé szeretettel fordulsz feléjük akkor ők is szeretettel fordulnak feléd, más kép viselkednek magasabb tónusban kerül a kapcsolat, mert a szeretettel és teljes önmagunkkal egyűt sok mindent más képen  történik és más érzelmi világba kerül az ember sokkal szebb és jobb lesz ez által a világ, emberi kapcsolat .

Ha meg tanulod magad fér-e tenni, mások előnybe részesíteni minden téren s rájuk figyelsz sokkal jobb, mint hogy elsüllyedj saját világodban.  Törj ki önmagadból és merj szabad lenni fel vállalni ön magad!

 

Az emberi kapcsolatokra vonatkozó el egyik rejtet szabálya, és leg fontosabb szabály (mert apró részben rejlik igazi titok) A TITOK!! Nem más mit menyire vagyunk, és menyire alakul ki másik felé toleranciaérzés (értékelés), másikkal szembe, mert ennek hiánya sok úgy nevezet fér-e értés és konfliktus helyzet, nem meg értés ki alakulását eredményezi a másikkal szembe kommunikáció hiány lép fel.

 

Az ember minden nap meg kapja ara adott napra szóló leckét és tanulási folyamatot, ha kellően figyel meg érti világot és körülötte zajló eseményeket.

Ezek apróságok érik nap, mint nap az embert egyre erősebé és

nagy tudással ruházza fel embert.

Meg érti mi zajlik körülötte.

 

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu