Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Minden szeretet gyanús, mert önzés és fukarság lappang hamujában. Csak a barát vonzalma önzetlen, nincs benne érdek, sem az érzékek játéka. A barátság szolgálat, erős és komoly szolgálat, a legnagyobb emberi próba és szerep.

A barátság a lélekben marad, a lélek pedig halhatatlan. Mikszáth Kálmán

Néha az életben, te találsz egy különleges barátot. Valakit, aki megváltoztatja az életedet azáltal, hogy csak része annak, valakit, aki megnevettet addig, amíg nem tudod abbahagyni, valakit, aki meggyőz téged, hogy valóban van egy bezárt ajtó, ami csak arra vár, hogy kinyisd. Ez az örök barátság.

A mély barátság olyan, mint a szivárvány. Ha a boldogság és a könny megfelelő arányban vegyül, a végeredmény egy színes híd, két szív között.

A barátság egy aranykötél, amely ha elszakad, össze lehet ugyan kötni de a csomó ott marad!

A barát az, aki akkor van melletted, amikor máshol kellene lennie.

A barát ismeri a szívemben lévõ dalt, és eldúdolja nekem, amikor kezdem felejteni.

Csak a barát vonzalma önzetlen, nincs benne érdek, sem az érzékek játéka. A barátság szolgálat, erõs és komoly szolgálat, a legnagyobb emberi próba és szerep.

A barátság nem nagy dolog, hanem milliónyi apróság.

A barátság az egyetlen olyan kapcsolat, amely kölcsönös, szabad választással jön létre. Nem velünk születik, mi teremtjük. Nem fertőzi meg semmilyen testi kapcsolat, vagy érdek. Nem akarunk egymástól semmit - egyszerűen csak jó együtt lenni. A barátság születése mindig együtt jár azzal az érzéssel, hogy találkoztunk már valahol. Hogy ismerem őt! Ez persze sejtelem, nem biztos hogy így van. Sosem tudhatjuk, mitől vagyunk otthon egymásban. De ha a barátomhoz megyek: hazamegyek.

A barátság nem azért van, hogy valamit kapjunk, hanem hogy lehetőségünk legyen adni.

A barátság egy fa, melynek tövében vihar idején meghúzhatod magad; ami enyhet ad, ha tűz a nap; melynek ágain, ha felkapaszkodsz rá, jó messzire ellátsz, és melyről oly jó lábat lógatni, ha egyébként minden rendben van.

Minden barátság azzal a homályos érzéssel kezdődik, hogy valahol már találkoztunk. Mintha régen testvérek lettünk volna. még inkább, mintha ikrek lettünk volna. S ezért a találkozás csak viszontlátás. Amikor az ember barátjától elszakad, tudja hogy ez a távozás csak látszat. Valahol együtt marad vele úgy, ahogy volt vele a találkozás előtt.

Az egyedüli kötőanyag, mi a világot összetartja az a barátság.

Egy kis rá adás::)

Hat mód arra, hogy megszerettesd magad az emberekkel

1. Mutass őszinte érdeklődést mások iránt.
2. Mosolyogj!
3. Sohase feledd el, hogy minden embernek egész anyanyelvéből a saját neve hangzik a legédesebben és ez a legfontosabb.
4. Légy jó hallgató és ösztönözz másokat is arra, hogy önmagukról beszéljenek.
5. Beszélj olyan dolgokról, amelyek a másikat érdeklik.
6. Őszintén éreztesd a másikkal, hogy kettőtök közül ő a fontosabb.

A szív bölcsességére bárhol rálelhetünk, bármely bolygón, legyen az kerek vagy szögletes. Nem tudásból ered, nem a tökéletesség képéből, nem utánzásból vagy értékítéletből, hanem abból a tényből, hogy a bölcsesség szemével látunk, szívünk tele szerető figyelemmel, s hogy könyörülettel vagyunk minden iránt, ami világunkban létezik

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu