Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves barátaim, ismerőseim!

 

Pár nappal ez előtt itt közé tettem egy pénzkeresettel kapcsolatos hírt! Mára már magamon nevetek, hogy vagy 28 év kellett ahhoz, hogy rájöjjek, hogy csak a pénzemet és az időmet vesztegettem ezekkel a cégekkel (Amway, Sunrider, Wellstar, TVI-EXPRESS)!

 

Az utóbbi cégnél, nagyon reálisnak láttam a megvalósítás lehetőségét, biztos vagyok benne, hogy meg lehet csinálni, mint ahogy sokan még ez után is meg fogják csinálni, de milyen áron?

 

Egyetlen egy kifizetett ember több száz olyan embert von maga után és megállás nélkül exponenciálison növekszik a számuk, akik csak az idejüket és a pénzüket vesztegetik a semmiért!

 

Szerintem, a lottó, az MLM rendszert használó cégek döntő többsége, a TV-s betelefonálós műsorok, sokhelyűt a szemünkbe lobogtatják a pénzt, hogy hanyatt-homlok igyekezzünk megnyerni azokat, egytől-egyig mind furmányos csalások! Sok embertől csalnak ki pénzt, 99%-t lenyelik, és visszaadnak 1%-t, mint nyereményt!

 

Ha nemzetben, ha közösségbe gondolkodunk, akkor azt látjuk, hogy a közösségből megállás nélkül, a leg furmányosabb eszközökkel szivattyúzzák ki a pénz!

 

Szokjunk le ezekről a dolgokról, ne tegyük! Ha segíteni akarunk a nemzetünkön, egymáson, a saját magunk erejéből, képességéből, tudásából adjunk értéket a közösséghez-be, és ne akarjunk onnan kivenni olyan pénzeket, vagy bármi mást, amiért nem mi magunk dolgoztunk meg!

 

Én soha többé nem fogok szerencsejátékot játszani, és a "befizetős" hálózat építő cégeket is messze elkerülöm!

 

Kérem, akit korábban, hasonló cselekményekre (hálózatépítéses pénzszerzés) bíztattam, ösztönöztem, bocsássanak meg nekem, és messze kerüljék el minden formáját ezeknek az üzleteknek!

 

Tisztelettel,

MÁTÉ Domokos 2009.12.15

Címkék: becsület család csalás munka svindli tisztesség

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

...mai nap pedig megmenthet pl. engem...őt Isten küldte,hogy pont ma ismerjem meg ....

Válasz

Bordás Cecília üzente 14 éve

Igazi magyar,nemes emberre vall ez a par sor,aki batran bevallja hibajat es beismeri tevedeset.A bocsanatkeressel,pedig meg nagyobbra nöhet mindenki szemeben kedves Domokos.
Az öneletrajzaban sok pontban,mintha magamrol olvastam volna.En is melyen foglalkoztam aztrologiaval,majd antropozofiaval es Detlefsen könyveiböl is kiolvastam egy parat,de a tudasvagyam es az igazi ut keresese ma meg nagyobb mint barmikor.
Tisztelettel,Cecilia.

Válasz

Pálfiné Erzsébet üzente 14 éve

E z igen ! Nekem tetszik ha valaki elismeri hibáit,és másoknak el is mondja
szerintem így épül ,szépül az életünk .

minden jót : Erzsébet

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu