Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Marikje kincsei - 2010. május

Gyorsan készen lettem vele és még jó is volt dolgozni rajta, igazából nem voltam eddig oda ezért a technikáért és nem is merültem még most sem bele de keresgettem a neten és szinte végtelen ezeknek a motívumoknak a száma.

Aprólékos kis darabok készíthetők ezen technikával és ha képtárakat nézegetem hát igazán művészi darabok készülnek világszerte. Az én írem kis egyszerű Íme:

network.hu

Itt még nincs keményítve, majd teszek fel a teljesen elkészültből is.

Címkék: közösen

Utolsó hozzászólás

Marikje Kötés Horgolás üzente 13 éve

Köszönöm:)

network.hu

Én is nekikezdtem a közös alkotásnak tegnap este. Itt a hat láncszemes ívek utáni méretben látható a kis terítőkezdeményem. Közben kedvet kaptam egy mobiltok elkészítéséhez  és a rendeltetése is megvan . Ajándék lészen a kislányom tanítónénijének az évzáróra. Remélem tetszeni fog maj neki.

 


Címkék:

A Kötés-horgolás klubban közös alkotásra hívok mindenkit. Tartsatok velünk ennek a szép technikának az elsajátítására. Megoszthatjuk tapasztalatainkat jó móka lesz


Maria Larson kezdeményezte a fórumon, hogy készítsünk közösen Ír horgolású nyakláncot. Arra gondoltam , ahogyan ma a képtárakat nézegettem, hogy készíthetnénk közösen egy kis terítőt az ötlet adott, mindenki akinek kedve van  otthon ha kívánja színesben készítheti el . Ez egy egyszerűbb darab.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu