Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Elöször is a legfontosabb, hogy a Network.hu klubrendszerét úgy alakítottuk ki, hogy a klubtagok aktívan részt vehessenek a klub tartalmának kialakításában, és minél nagyobb teret adjunk a beszélgetésnek, információcserének, egyszóval a klubéletnek.

 


Hogyan alakíthatod tehát a klub tartalmát?

 

Minden olyan tartalom, ami a Network.hu-n megjelenhet bele kerülhet a klubokba is. Azaz: Képeket, videókat, blogbejegyzéseket, linkeket oszthattok meg a klubbal. Ezt nagyon egyszerűen megtehetitek, egy dologra kell csak odafigyelni: csak olyan tartalmakat tudtok berakni a klubokba, amit már feltöltöttetek a saját profilotok alá.

 

Egy klubba bárki, aki belépett adhat tartalmat, méghozzá két módon:

1) a legegyszerűbb módja a klub nyitóoldalán, a bal oldali sávban található "Tartalom megosztása" feliratra kattintani, és azután kiválasztani, hogy milyen típusú tartalmat akar valaki megosztani a klubbal. Pl. a "kép" gombra kattintva a saját kép-galériáidhoz jutsz, ott belemész a megfelelő galériába, azon belül megkeresed a képet, és az alatta található kis dobozkába kattintva "kipipálod" a képet és ennyi (felül meg is jelenik azonnal a sikeres megosztást jelző rendszerüzenet).

2) A másik út az "ellenkező irányból", a saját tartalmaidtól vezet a klubbal való megosztáshoz. Maradjunk a képeknél: ha megnézitek saját képeiteket, akkor a galériákon belül mindegyik kép mellett találhattok egy "Klubba" feliratot. Erre kattintva egy kis ablak ugrik elő, ahol felsoroljuk azokat a klubokat amelyeknek tagja vagy, ezek közül választhatod ki ("kipipálással"), hogy melyik klubba kerüljön bele az adott kép.

 

Videóknál, linkeknél ugyanez a rendszer, egyedül a blogbejegyzéseknél más egy kicsit, ahol a blogbejegyzésre kattintva a bal oldali sávban található "megosztás klubbal" feliratra kattintva ugrik fel az az ablak, amelyikben eldöntheted melyik kluboddal osztod meg a blogbejegyzésedet.

 

 

 

Hogyan vehetsz részt a klubéletben?

 

Mint klubtag bármelyik klubban létrehozhatsz te is fórum topikot, így te is alakíthatod miről beszélgessetek. Természetesen ezen kívül mint klubtag a már létező klub-topikokban is hozzászólhatsz a beszélgetéshez. Ha úgy általában minden klubtagnak akarsz mondani valamit, vagy csak eszedbe jut valami, írhatsz az üzenőfalra is, amit mindenki látni fog, aki ránéz a klubra – és természetesen klubtagként rögtön reagálhatsz is az itt lévő üzenetekre. Ezen kívül egy szerűen küldhetsz belső üzenetet minden klubtagnak a klub nyitóoldalán található „üzenet a klubtagoknak” gomra kattintva.

 

 

Hogyan bővítheted a klub tudását?

 

A klub tudásának bővítésének legfontosabb eszköze te magad vagy, hiszen azzal, hogy rész tveszel a klubéletben a klub már számíthat a te ismereteidre is. Ne legyintsetek, mindenki tud olyat, amit mások nem, és az is fontos, ha kérdezel, mert így másnak már nem kell megkérdeznie ugyanazt…

Ezen kívül például egy-egy linket a klubba rakva könnyen a klubtársak figyelmébe ajánlhattok kapcsolódó weboldalt, aktuális, érdekes dolgokat – így lesz a téma legteljesebb linkgyűjteménye a klubotokban.

Ha olvastok valami érdekeset, azt is megtehetitek, hogy az adott cikket bemásoljátok egy blogbejegyzésbe, és azt megosztjátok a klubbal, így könnyedén létrehozhattok a témához kapcsolódó cikkgyűjteményt– csak ne felejtsétek el minden esetben pontosan megjelölni a forrást, ahol a cikket találtátok.

 

 

Végezetül még annyit: Fontos, hogy tartsuk tiszteletben egy-egy klub témáját! Ne éljetek vissza a lehetőséggel, és olyan tartalmakat osszatok meg a klubokkal, amik illenek oda.

 

Címkék: Blog klub klubtag kép link megosztás klubbal network.hu videó

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Marsi Attila üzente 14 éve

Kedves "Kéz" !

...szóval, hogyan is oszthatom meg 'Blog-bejegyzéseim' más - már 'felvett' - közösségeimmel...?
(...követtem az "utasításokat...", azaz követtem volna, - de sajnos, nem jutottam sehová...! ) Üdvözlettem : M. Attila ('marsissus')

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu