Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

   „Talán azzal kellene kezdenem,hogy bemutatkozom. De mivel magam sem tudom, hogy ki is vagyok, igy nehéz lesz. Nehezebb talán mint ahogyan azt gondolnád.

  Ha magamra gondolok, csak egy negatív felhőt látok lelki szemeim előtt. Egy felhőt, ami néha még sötétebb a legsötétebb északánál.Béjegek álltal megsebezve.

 A bűn egy idő után elhatalmaskodik a lelken. A kimondatlan vágyak elnyomják az emberi lélek minden szépségesnek mondott valóját.

 Amikor szembesűlsz azzal, hogy a könnyebb út ott áll a kűszöböd előtt, nem tudsz sem előrre, sem hátra lépni, akár csak egy kicsit is. Megbénulva nézed magát a semmit.

 Ki vagyok én? Aki áll az ajtó!melőtt, fogva a kilincset- mégis el nem fordítva. Két hazugság közt állva. Mi az a két entitás aki közt csak lélekként vergődöm? Két ember, aki talán szeret, s aki talán szeretne...”



 Ha szeretnél tovább olvasni, itt megteheted:

                                     

         http://mylifeaskarola.cafeblog.hu

Címkék: lélek

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu