Tészta:
6 tojássárgáját 15 dkg cukorral jól kikeverünk. Hozzáadunk 10 dkg lisztet, 1 cs. sütőport, 3 evőkanál bort, 3 evőkanál kakaót. A tojásfehérjét jó kemény habbá verjük és utoljára ezt keverjük hozzá a masszához.
Krém:
6 tojássárgáját, 1 vaníliacukorral, 2 evőkanál liszttel és 10 dkg cukorral sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, 25 dkg margarint hozzákeverünk. Rákenjük a tésztára.
Tetejére:
6 tojásfehérje, 30 dkg cukor, 1 cs. vaníliacukor gőz fölött kemény habbá verni, és a sárga krémre kenjük. A legtetejére csokit reszelünk.
Szeibert Marianntól elnézést kérek, de még csak most vettem észre az üzeneted!
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!