Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Holnap államvizsgázom, 3 évig güriztem egy egyetemen és most már semmi kedvem még egy próbatéthez. Tudom amit tudok, hagyjanak már végre békén!

Heti 4-5öt edzek, ma sem hagytam ki. 300 tonna könyv közül egyszerűen fantasztikus élmény volt elmenni az edzőterembe. Amúgy unalmas és rideg vasakat emelgetek, de valamiért nagyon bejön. Totál kikapcsolok és nem jár a fejembe a "szívritmuszavar, a pacemaker, a szondatáplálás, vagy az érett újszülött" áááááááááááá

10 éve szinte hétről-hétre mindig ugyanazon a napokon megyek és edzek, és csinálom és sosem adtam fel. Voltak nehéz időszakok, mikor kicsit megcsömörlödtem, de aztán újra jött a lendület. Ez a lendület visz az életbe is előre és taszigál mindig valami új felé.

Szóval nem sz.r dolog, ha rákattansz egy mozgásra, és teljesen mindegy mi az, röplabda, aerobik, futás, úszás csak valami ami átszövi az életedet, valami ami ebbe a rohanó és bizonytalan életben biztosan mindig meg van neked mint öröm forrás. Van jó munkám, van jó pasim, és talán lesz még egy diplomám, de ez nem volt így mindig, de az edzés mindig volt van és remélem lesz is.

Címkék: akarat kitartás vizsga ész

Kapcsolódó cikkek:

  Hát kezdjük

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu