Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

BIONET termékek, mint általános jó megoldás egészségünk javításában, megőrzésében.

Ezeken kívül a tiszta, egészséges környezetünk megteremtésében és megőrzésében.

 

Kiemelkedő készítmények, termékek:

X- Aktív Balzsam: Különböző bőr problékmára lett kifejlesztve.

Többek között ekcéma, acne vulgaris, időskori bőrviszketés, végtagok keringésének javítása, sejtregenálás, sebgyógyítás.

Antioxidáns, gyulladás csökkentő hatása igen erős. Hámosít, segíti a sejtek anyagcseréjét, stimuláló hatását, korpás fejbőr, különböző gombásodás,(pl. köröm), herpesz, pattanások kezelése, érszűkület, rovar, szúnyogcsípés. gyomor, menzeszgörcsök, egyéb nőgyógyászati betegségek, prosztatagyuladás, potencia növelő hatással bír.

Ezeken túl jól alkalmazható, szem szárazság, segít a látásjavításban, égés esetén, lázcsillapítás, fűlfájás, fogfájás, fejfájás, viszér, aranyér, szemölcs, fotószemölcs problémák esetén. Lábszár fekély, lábszárseb, övsömör, pikkelysömör, kiütések, viszketéssel járó gyerekbetegségek esetén is megmutatta jótékony hatását.

Más termékkel, termékekkel együtt cukorbetegség, magas-alacsony vérnyomás esetén is segítségre volt. 

Jótékony hatását klinikai tesztek igazolják. Ára: 3990.Ft

 

X- Magnátor: Ez a mintaoltalmi szabadalommal védett találmány a testünkben keringő vér, ill. annak magas vastartalma segítségével juttatja el a magnetoterapia pozitív hatásait a kiválasztó szervi folyamatoknál, epekő, vesekő, keringési rendellenességek, vérnyomás problémák kezelésénél. Idegpálya stimuláló hatása miatt jól alkalmazható mozgáskorlátozottak rehabilitációjánál, valamint mellékhatásoktól mentes, eredményes fájdalomcsillapításra (pl. fejfájás, fogfájás, izületi- és derékpanaszok, stb.) A mágnes szipka használata csökkenti a tüdőbe jutó nikotin, kátrány mennyiségét, a környezetünk számára könnyebbé válik a dohányzásunk elviselése.

A magnetorterápiát a mai orvostudomány is széleskörűen alkalmazza.

Az Aktív Balzsammal együtt alkalmazva a hatás hatványozódik számos esetben.

A Magnátoron kívül egyéb mágneses termékek, illetve gyógyító réztextíliák állnak a rendelkezésünkre.

A Réz fáradság legyőzésére, fertőzött sebek kezelésére volt használatos az ókorban. Újra felfedezni az utóbbi 30-évben kezdte az orvostudomány-természettudománnyal foglalkozó szaka. Gyógyító réz alkalmazása segít oldani a csigolyák körüli izmok görcsös állapotát, csökkenti a porckorongra, idegpályákra jutó nyomást, akadályozza a meszesedést, látási problémák kialakulását. Megelőzhető az idegbecsípődés, izomgörcs, lumbágó, derékfájás, vesegörcs, stb.

Magnátor Ára: 9690.Ft Egyéb mágneses termékek ill. ékszerek Árai:7500-21780.Ft közötti áron kaphatók.

Réztextíliák Árai: 2500-21980.Ft között kaphatók.

 

X- Ózonizátor: Aktív oxigén segítségével roncsolja szét a levegőben lebegő hosszú láncmolekulákat. Eltünteti a dohányfüstöt, ételek, állatok, mellékhelyiségek szagát.

Kórházak, rendelők, óvodák, irodák is előszeretettel alkalmazzák, mert nagymértékben gátolja a mikroorganizmusok szaporodását a levegőben, leköti a porszemcséket, sterilizál és segíti a sebek gyógyulását. Enyhíti a fulladásos rohamokat, kruppot, asztmát, allergiát.

Mozgó kopó alkatrészt nem tartalmaz, nincs többé karbantartás, betét, vagy szűrőcsere, utólagos többletkiadás.

Árai: Kisebb levegőtisztító 40-60.köbméter légtérhez 36430.Ft

         Nagy    levegőtisztító 250-300.köbméter légtérhez 155210.Ft

Gyógy-tisztító teák, kúrák. Méregtelenítő,.-Fogyasztó Programok.

Regeneráló program. Vértisztító és szíverősítő program.

Akár egy évre személyre szabottan megtervezve.

Mágnes rezonancia vizsgálatot kérésre végzünk.

 

Tisztítószerek: Nagyhatásúak ipari és lakosság részére egyaránt alkalmazható, környezetbarát, lebomló anyagok.

X-: Vízkőoldó koncentrátum: Használható csempére, wc csésze stb. krómozott és zománcozott felületen is alkalmazható az előírt módon. Ára: 2090.Ft

X-: WC fertőtlenítő olaj: Alkalmazható wc csésze, pissoir, szaniter fertőtlenítésére. Az olaj egy filmréteget képezve megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását, valamint az urin és a vízkő lerakódását. Az olaj feleslegessé teszi más tisztítószerek rendszeres alkalmazását. Tisztán és illatosan tartja a környezetet. Ára: 3130.Ft

X-: Tisztítószer koncentrátum: Alkalmazható erősen szennyezett nagygépek, nehézgépek, nehézgépjárművek, ipari berendezések, épületek, füstölő,-főzőkamrák, hűtőgépek autó felni. Illetve megfelelően az előírt mértékben hígított állapotban a háztartásban, csempék, kádak, hűtők, konyhai bútorok, lakkozott felületek, műanyag felületek, szőnyegek, mindennemű padlózat, fa, kő, csempe, műpadló, üvegtáblák, kristályok, tükrök, rozsdamentes fémek, nemesfémek, eloxált és krómozott felületek, gépkocsik külső tisztítására. Ára:2395.Ft

 

Mindezt nyújtja a 15-éves Bionet Magyar cég. Nagyrészt magyar fejlesztés, magyar alapanyag, bérből és fizetésből is megvehető áron. Kb. 180-féle termék. Pénz visszafizetési Garanciával.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést a termékek illetve a munkalehetőség iránt az elérhetőségeim.

E-mail: bionet58@gmail.com

Skype: foldi.tiborne1

MSN:  mazsola81@citromail.hu

Telefon: 06-20-263-7506

 

 

 

Csatlakozz hozzám Bionet a hazai megoldás csoporthoz.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu