Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A blogbejegyzésem címével egy problémát szeretnék jelezni. Az zárójeles "emberi" íróniáját talán nem kell magyarázni.

 

Azt mondják sokan:a kapcsolatok egyre felszinesebbek, az egészség egyre ingatagabb, a kommunikáció egyre messzebb van a tisztelő beszélgetéstől, az átverés az élet része, a... és sorolhatnám, de minek.

 

Sok mindennel próbálkoztam az elmúlt években, de mindíg visszahúztak ezek a jelenségek a múltba, és csúnya jövőképet vetítettek elém. 

 

Hát fogtam magam és kiléptem ebből a mókuskerékből. Halgatom minden nap az Eckhard Tolle:  "A most hatalma" hangoskönyvet ami kb. erről szól:

 

Részlet a könyvből:

 

„A panaszkodás mindig az éppen létező el nem fogadása. (...) Amikor panaszkodsz, áldozattá teszed magad. (...) Változtass hát a helyzeten tettel, vagy szükség esetén mondd el a véleményedet, és lépj ki a helyzetből, vagy fogadd azt el! Minden más őrültség.

 

Ha pedig valóban nem tehetsz semmit az itt és most megváltoztatására, és nem is tudsz kilépni a helyzetből, akkor minden belső ellenállásodat szélnek eresztve fogadd el a szituációt teljesen! (...) Ezt nevezik megadásnak. A megadás nem gyöngeség! Hatalmas erő van benne!” ....

 

Nagyon jó! Megnyugtat, kizökkent, betölt, és élvezem ha rátalálok a "most"-ra

 

Még egy fontos dolog. Apránként elkezdett minden normálisan működni az életemben. Még csak kicsinyke dolgokban vettem észre, de már MOST érezhető.

 

Próbáld ki te is!! ITT >>>>

 

http://bitshare.com/?f=qtmzzeen

 

 

Címkék: hálózatok kapcsolatok közösségek

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu