Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Nevezetesen az, hogy havi nagybevásárlásaink egy részét: a tartós alapélelmiszereket, fogyasztási és háztartási cikkeket, higiéniás termékeket online-shopban rendelnek meg házhozszállítással. Angliában például ezt a szolgáltatást a Tesco végzi, - ezen nem ugyanaz a Tesco értendő, mint a magyarországi változata -, és természetes vásárlási szokás. Érthető, hiszen számtalan kényelmi funkciót biztosít. Könnyű belátni, hogy idő-, benzinköltség-megtakarítással jár, és bizonyos értelemben még megtakarítással is, hiszen az online-rendelésnél nem csábulunk el a szupermarketek csábító polcaitól, valóban azt vesszük meg, amire szükségünk van.

Magyarországon is van ilyen on-line élelmiszeráruház, és ezt az online-élelmiszeráruházat szeretném a figyelmedbe ajánlani. Van viszont valami, ami ezt az áruházat megkülönbözteti az összes többitől, például az angol Tesco-hálózattól! Nevezetesen az, hogy ez az áruház megosztja vásárlóival a nyereséget, és a továbbajánlásával, reklámozásával rendszeres és egyre komolyabb jövedelemre lehet szert tenni.

Engem megfogott a dolog. Remélem, sikerült a Te érdeklődésedet is felkelteni! Ha igen, minden ezzel kapcsolatos információt megtalálsz a itt:

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color<img src="http://www.canadahun.com/forum/images/smilies/icon_razz.gif" border="0" alt="" title="Razz" class="inlineimg" />urple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> http://sikeres.dynamicweb.hu/

Csak egy kattintásra vagy a kényelemtől és a sikertől!

Remélem, hasznád veszed az információnak! Kellemes vásárlást és sok sikert kívánok!

Címkék: munka pénz online-élelmiszervásárlás pénzkereset részesedés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu