Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy benéztél hozzám. Engedd meg, hogy néhány szóval elmondjam, hogy kerültem a SikerProgramba.

Az ember életében vannak időnként változások, amik rákényszerítik, hogy felforgassa addigi életét. Néha nem a saját életünkben, hanem valamelyik hozzátartozónkkal történik valami ami lépésre kényszerít minket. Nálam a páromnak megszűnt a munkahelye / manapság ez sajnos sok emberrel megesik/ Nem talált másikat Magyarországon, ezért külföldön keresett és talált is. Ezzel a lépéssel engem is lehetőségek keresésre ösztönzött. Egy olyan munka keresésére. ami nem helyhez kötött. Ilyen lehetőséget találtam az internetes munkában.

Több dologgal próbálkoztam, míg eljutottam a mostani munkámhoz. Próbálta Statisztikai oldalak kitöltésével, reklám nézéssel, különböző MLM rendszerű munkákkal, amiknél fizettem a havi tiz dolláros havidíjakat, de rá kellett jönnöm, hogy pár dollárnál többet nem fizettett ki vagy néhány hónap múltán bedőlt a rendszer.

A SikerProgramba egy meghívás útján kerültem. Megnéztem egy webkomferenciát, és nagyon megtetszett a rendszer. Nagyon hamar döntöttem, mert úgy gondoltam, hogy egy egyedülállóan megbízható rendszerrel van dolgom. Egy megbízható partnerprogram, melyben ha felépítesz egy csoportot, az 12 célhálózaton keresztül követ téged, a szponzorkövetés elve alapján. Így 12 x fizeti ki az egyszer elvégzett munkádat.

Nem csak saját magad, hanem gyermekeid jövőjét is építheted a munkáddal. A SikerProgram mára márkanévvé vált >> SikerProgram® < < ez is jelzi az üzlet komolyságát.

Mikor regisztrálsz a SikerProgramba, az akkor választott csomaggal, online terméket veszel az online munkádhoz. Munkaeszközöket, melyek nélkülözhetetlenek számunkra.. Kisebb csomag, több időt és több munkát igényel, de kitartó munkával ezt pótolni lehet. A megvásárolt termékből keletkezett jutalékból, fogunk bekerülni a partnercégekhez, ahol megkapjuk a cég termékeit és azt is tudjuk ajánlani.

Természetesen nem kell ajtókon kopogtatni, mi online dolgozunk és erre egy felkészült oktatói gárda készít fel türelemmel és megfelelő tananyagokkal. Kb két hét tanulás után kezdhetünk dolgozni.

Kész vagy tanulni és felvállalni, hogy a megtanult anyagot tovább adod a leendő munkatársaidnak?

Gyere csatlakozz hozzám, légy a csapatom tagja!

 

Internetes pénzkereset!
Dolgozna  de nincs hol? Nálunk ingyenes átképzést kaphat bárki aki megfelel a feltételeknek.Otthonról másodállásban is végezhető munka, helytől függetlenül bárkinek, aki dolgozni akar!  Feltételek : számítógép,  internet,napi 4-5 óra szabadidő ,  skype, fülhallgató/Egyszeri munkaeszközdíj/ jelentkezz itt!

http://bit.ly/ZdYPvN

.

Oláh Gabriella

SikerProgram® Független Tanácsadó

Skype: olah.gabriella99

Címkék: internetes munka másodállás otthoni munka távmunka

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu