Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Üdvözöllek!


Egy olyan termékcsaláddal ismertetlek meg, amelyben a High-Tech, a modern tudomány, valamint a nanotechnológia szinte észlelhetetlen és felfoghatatlan világa találkozik a rezgések, energiák, a természetközeliség varázslatos, harmonizáló, nyugtató és gyógyító összhangjával.

Számomra megtaláltatott az önzetlen segíteni akarás és a professzionális üzleti világ közötti ARANY KÖZÉPÚT, amely bár hihetetlennek tűnik, de IGAZ.

És ami a legfontosabb és legmegdöbbentőbb: MŰKÖDIK!!!

A LAVYLITES független partnereként szívesen adok felvilágosítást, egy kötetlen és kötelezettségektől mentes beszélgetés keretén belül. Megnyugtatlak, számomra ez a beszélgetés a "küldetés" része, nem az a célom, hogy regisztráljalak, hanem az, hogy megismertesselek egy MAGYAR gyógyszervegyész-kutató, Jakabovics Tibor zseniális, jövőbe mutató világszabadalmával, amely emberek millióinak életét teheti minőségében sokkal jobbá. Talán a Te életedet is, a családod életét is. 

Akárhogy is van, tudnod kell, hogy van egy termék, amelyre számíthatsz, ha éppen problémád, gondod támad, és tudd, honnan szerezheted be!

Milyen problémák és gondok? Pont ezért keress, mert tudom, hogy van. Mindenkinek van!

 

Ha megtetszik az ajánlatom, mindent megértettél és döntöttél, akkor, és csak akkor a hivatalos webirodámon keresztül regisztrálhatsz:

Tihon Attila és a Lavylites 

"az információ érték, életeket változtathat meg"

 


Kapcsolat: Tihon Attila, +36-70-635-0270, tihonattila@freemail.hu, Skype.tihon.attila

Címkék: egészség jakabovits tibor lavylites nanoeffekt terméktapasztalat

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu