Kis türelmet...
15 éve | 0 hozzászólás
Üdvözlök mindenkit a Klubból. Bejelentésem lenne egy jó hétvége eltöltésére.Békéscsaba 2009.10.22-töl 2009.10.25-ig Kolbászfesztivál!!!!!!!!!!!!!! Aki még nem volt annak üzenem rajta .Csodálatosabbnál csodálatosabb Kolbászköltemények készülnek .A Külföldi Vendégek sem tétlenkednek,százával érkeznek a környező Országokon kivül Skandináviából,de a tengerentúlról sőt tavaj még Kinából is láttunk versenyzöket.Sok szeretettel ajánlom a rendezvényt,Idén már ötödik alkalommal idulunk a barátommal.2007-ben egy csodálatos különdijat nyertünk.amit Erdélyországban tölthettünk el öten Bikfalván egy csodálatos festői környezetben.Minden tiszteletem a Házigazdának kitünően éreztük magunkat,köszönet mindenért.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Boldog Karácsonyt
14 éve | 0 hozzászólás
Üdv Mindenkinek.Eljött az év szeretet hónapja és arra gondoltam egy új receptel rukkolok elő.Halászlé más módon.Biztos tudom,hogy mindenki tudja,hogy kell alaplét főzni de egy pár szóban leírom.Lehetőleg több fajta hal,vöröshagyma ,paprika,paradicsom.A megfőtt levet jól átpaszírozom ízesitem ,só.bors,literenként kb fél deci száraz vörösbor,és annyiszor egy evőkanál pirospaprika ahány liter az alaplé.A kifilézett halat ami lehet ,ponty,vagy harcsa ledarálom,és zsemlemorzsa.tojás,só bors egy kevés fokhagyma,meg petrezsejemmel ízesítem,majd gombócokat formálok belőle.A gombocokat belefőzöm a paszirozott lébe,és készre főzöm,kb 15-perc.A halgombocos halászléhez gyufa tésztát szoktam gyúrni ami egy négy személyes családnak,15-dkg liszt 1 tojás egy pici víz,majd simára gyúrom ,csíkokra vágni majd belefőzni egy kevés alaplébe.Megdöbbentően finom étel .és aszálka útálok is odafigyelés nélkül is nyugodtan lakmározhatnak-e nemes ételből.Ehhez a finom Karácsonyi ételhez kivánok mindenkinek jó étvágyat és Nagyon Nagyon sok Boldog Karácsonyi Ünnepeket!!!
Címkék: recept
Tovább