Kis türelmet...
Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu
A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.
Elfelejtettem a jelszavam
Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:
Regisztráció »
Kaufmann Gáborné
Szabó Dóra
Bábics Valéria
Összes ismerőse
A Monostori Erőd látógatói kóstolnak
Termékválaszték és kostóltatás
Kemencéket hajnalban fel kell fűteni
Vert kenyér készítése
"Vert kenyér"
Nem olyan könnyű, mint látszik
A Kenyérmúzeumban, az elődök nyomán
Időszaki kiállítás - tervezés
Időszaki kiállítás helyszíne
Látogatók kóstolnak, közben a munka folytatódik
Vesu,orosházi banán és kenyérlángos frissen a kemencéből
Idősebbeknek sikerült a gyerekkori ízeket felidézni
A kemencénél fontos a figyelem
Lejárat a Kenyérmúzeumhoz - vajon megússzuk eső nélkül?
Elégedett vendégek
Kenyérlángos frissen a sütőlemezről
A Monostori Erődben óránként indul az erőd-túra
Kiváncsi és éhes látogatók a pékeknél
Előtérben a "Vesu"
Friss kenyérlángos - kinek a sarka, kinek a közepe...
Munkafelület, ha nem készül termék, legyen mindig tiszta
VESU
Rongyos kifli
Orosházi banán
Készül a tepertős pogácsa
Orosházi banán a kemencéből
Na vajon megsült? - diák tanácskozás!
Pogácsázás - mindenkinek jut munka
Van akinek irányítíni is kell !!!
Gyakorlat teszi a mestert
Oktatók is dolgoznak
Lassan vége a napnak
Kezdődik a nap a Kenyérmúzeum előtt
Előkészületek a kenyérlángoshoz
Hagyma és szalonna - nélkülözhetetlen a jó kenyérlángoshoz
Ajka és Eger kemencései
Munkamegosztás
Friss a kenyérlángos!
Vissza nardus összes képgalériájához
Képek közt Mindenben
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Köszönöm a videókat az Ajka- klubban, nagyon tetszik.
Nardai Attila üzente 15 éve
A pék tábor képeihez most nem írok ,kommentálják a résztvevők vagy a látogatók
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu