Kis türelmet...
Hozzávalók
60 deka fehérpecsenye
só
késhegynyi őrőlt bors
15 deka füstőlt szalonna szeletek
4 kanál olaj
2 deci vörösbor
2 kanál liszt
1 közepes fej vöröshagyma
1 kis kanál piros paprika
1fél erőleves kocka
A húsból kicsit vastagabb szeleteket vágok ,kicsit kiklopfolom,sóval borssal meghintem,a szalonnacsíkokkal befedem és hústűvel összefogom, hogy sütésnél ne essen széjjel.
A forró olajban elősütöm a tekercseket, majd hozzáöntöm a vörösbort és lefedve puhára párolom.
Közben világos rántást készítek, beleteszem a felkockázott hagymát,a pirospaprikát,,elkeverem és felöntöm az erőlevesből készült lével
A puha húsokat kiszedem és a párolólevet is hozzáöntöm a paprikás rántáshoz.
Jól átforralom, és a hústekercseket is beleteszem,még ezzel is egy kicsit forralom,és tarhonyával tálalom.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 63 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!