Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zöldborsós báránytokány

50 deka bárány lapocka vagy comb
25 deka borsó
20 deka laskagomba
1 fej vöröshagyma
3 gerezd zúzott fokhagyma
1 deci étolaj
1 deci bor

őrölt bors
majoránna
A hagymát az olajon üvegesre párolom, hozzáadom a csíkokra vágott bárány húst sózom borsozom addig pirítom amíg a hús ki nem fehéredik ekkor hozzáadom a csíkokra vágott laskagombát kevés vizet adok hozzá és a bort is beleöntöm fedővel letakarom,és amikor a hús már majdnem teljesen puha hozzáadom a zöldborsót lefedve készre főzöm
barna rizzsel tálaltam

Címkék: marcsi ételei  

Kategória: Saját

Látta 73 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Prohászka Béláné üzente 1 éve

KÖSZI!

Kőszeghy Anna üzente 3 éve

Marcsikám emélem, hogy jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi.

Schneiderné Mária üzente 3 éve

Kivánok áldott békés karácsonyt és boldog új évet sok puszi és nagy ölelés.

Schneiderné Mária üzente 3 éve

Szia Marcsika.Kívánok neked nagyon boldog névnapot kedves családod körében. Sok puszi és nagy ölelés. Mimi

Csík Lászlóné üzente 3 éve

Utólag is nagyon boldog egészséggel, örömmel teli születésnapot kívánok!! Csíkné Marcsi

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu