Kis türelmet...
Hozzávalók
20 deka vargánya gomba
1 közepes sárgarépa
1 közepes fehér répa
2 deci tejföl
1 evőkanál liszt
1 leves kocka
olaj
étel ízesítő
A sárgarépát és a fehér répát megtisztítom és vékony karikákra vágom.
A vargányát kis szeletekre vágom
Az olajat felteszem belerakom a karikákra szelt zöldségeket kicsit megsózom és pár percig kis lángon kevergetem , majd hozzáadom a szeletelt vargányát és vízzel felöntöm.közben beleteszem a leveskockát és egy kis kanál ételízesítőt Amikor a zöldségek és a gomba készre főttek akkor a tejfölt egy kanál liszttel
kb 1 deci vízzel csomómentesre kikeverem. és a forró levesből állandó keverés mellett a tejfölhöz adok ,hőkiegyenlítés végett így amikor a leveshez adom a tejfölt nem lesz csomós, a leves
Amikor a hőkiegyenlítést elvégeztem akkor öntöm a leveshez a tejfölt.Tálaláskor
Vágott petruskával megszórtam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 39 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!