Kis türelmet...
1 kiló Marha hús
só
bors
liszt
olaj a kisütéshez
A mártáshoz
1 kiló sárgarépa
1 nagyobb zeller
babérlevél
egész bors
vöröshagyma
4 deci tejföl
1-2 kanál liszt
mustár
A hús szeleteket kiklopfoltam sóztam borsoztam
Lisztbe forgattam.Olajba kicsit átsütöttem.A sárgarépát zellert megpucoltam felszeltem és annyi vizet öntöttem rá, hogy ellepje A kisült húsokat beletettem a sárgarépába.Sóztam babérlevelet, egész borsot, vöröshagymát egészbe beletettem.Amikor a hús puhára főtt kiszedem a főző edényből.Kivettem belőle az egész borsot, a hagymát és a babérlevelet.A többit összemixelem..
Egy pohár tejfölt egy-két kanál liszttel kikeverem és behabarom vele a sárgarépás mártást.Adok hozzá még ízlés szerint mustárt .A hús szeleteket vissza rakom a mártásba és még pár percig főzöm. burgonya gombóccal tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 34 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!