Kis türelmet...
Hozzávalók
20 deka fehér bab
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
2 kisebb paradicsom
1 kanál ételízesítő
2 zöldségleveskocka
só
őrölt bors
1 szál bazsalikom
2 evőkanál olíva olaj
A babot megmosom és felteszem főni kb másfél liter vízben.a babérlevéllel együtt
A bab lehet konzerv vagy frissen fejtett én az utóbbiból készítettem
A paradicsomot megmosom felszelem kis kockákra de a magját kiveszem.
A hagymát kis kockákra szelem a fokhagymát összezúzom
az olajat egy edénybe felforrósítom beleteszem a hagymákat kicsit üvegesre fonnyasztom, hozzáadom a kis kockákra vágott paradicsomot. az ételízesítőt és a két leveskockát.. majd felöntöm vízzel .A babot megfőztem és 1/3-át kiszedem a fazékból mert összemixelem.A többi babot pedig beleteszem a hagymás paradicsomos lébe,.Hozzáadom az összemixelt babot amivel kicsit besűrítettem a levest.
Lassú lángon 10-15 percig forralom
A bazsalikomot összevágom és a levesbe teszem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 39 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!