Kis türelmet...
Hozzávalók
spárga tök kb 1,5 kilós
3 deci tejfel
2 kanál liszt
2 pohár kefír
3 deci tej
piros paprika
kapor
só
1 kis kanál ecet
1 deci olaj
1 közepes fej vöröshagyma
A tököt megpucolom és a nagyluku reszelőn lereszelem, majd besózom és hozzáadom a kaport is és egy fél órát hagyom a sóban
Az olajat felteszem és a hagymát apró kockára vágva üvegesre párolom hozzáadom a piros paprikát és a reszelt tököt a sóból kinyomkodom és a lábasba teszem,Ráöntöm a kefírt és a tejet az egy kis kanál ecetet,és ha még mindig sűrű lenne tejet adok hozzá.Amikor a tök már megfőtt a tejfőlt
a liszttel és egy kis vízzel csomómentesre kikeverem és a tököt behabarom vele.Sült hússal tálaltam , mivel ez volt a kérés
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 106 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!